Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Käsespätzle ahogy én szeretem

Käsespätzle ahogy én szeretem
Käsespätzle ahogy én szeretem
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokáig adták a menzán nálunk, aztán abba maradt, így gondoltam, elkészítem. Először egy alpesi kis vendégházban találkoztam vele. Hiba lenne nem megkóstolni.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Liszt, dara, tojás, sör, só össze! Természetesen csomómentesre keverjük.
  2. Kiszaggatjuk lobogó vízben, kicsit hagyjuk főni, majd leszűrjük.
  3. A sajtokat egy edényben a vajjal felolvasztjuk, majd összekeverjük a nokedlival, kicsit megborsozzuk (lehet helyette vegetát is használni), és egy hőálló edényben betesszük a sütőbe. Nem mondom, mennyi ideig, valaki nyúlósan, valaki ropogósan szereti, figyeljük, az a tuti! :)
  4. Tálaláskor piríthatunk rá egy kis bacont, apróra vágott vöröshagymát vagy friss paradicsomot ajánlanék hozzá. Sok sikert hozzá! :) Ez az adag 4 jó étvágyú emberkét jóllakat.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 798
elküldve: 1
receptkönyvben: 40
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Mr Master és némi önirónia

Mióta szakács: 2015.06.04.
2 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: sörös receptek
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: osztrák
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

osztrák sajtos nokedli, sajtos nokedli, sajtos galuska

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

990
finomliszt 50 dkg
búzadara 50 g
tojás 4 db
sör 2 dl
0 ízlés szerint
sajt 25 dkg
vaj 10 dkg
fekete bors 1 csipet