r
Nosalty Logó

Jana-féle gyümölcsös-túrós

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
MosolygÓ
Jana-féle gyümölcsös-túrós
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 603 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 3618 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    129 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1169.5 g
  • Cink
    218 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    176 mg
  • Vas
    168 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    395 mg
  • Nátrium
    144 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    90.6 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    150 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    21 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    100 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    134 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    227 micro
Összesen 603 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    139.8 g

Zsír

  • Összesen
    96.9 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    776 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7016.9 g
  • Cink
    1305 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    1055 mg
  • Vas
    1009 mg
  • Magnézium
    159 mg
  • Foszfor
    2368 mg
  • Nátrium
    865 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    42 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    543.3 g
  • Cukor
    308 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    900.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    753 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    170 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    186 micro
  • Kolin:
    634 mg
  • Retinol - A vitamin:
    677 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    806 micro
  • β-crypt
    262 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1361 micro
Összesen 3618 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    401.7 g
  • Cink
    75 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    58 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.1 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    34 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 206 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Három tojást és a negyediknek a fehérjét habosra keverjük, beleszitáljuk a porcukrot, a lisztet és a sütőport, majd összekeverjük annyi tejszínnel, hogy sűrű masszát kapjunk.
  2. A túrót kikeverjük a negyedik tojás sárgájával és a vaníliás cukorral. Gyümölcstől függően még citromhéjat is lehet bele tenni, de Jana nem mondta, hogy kéne.
  3. Kivajazott tepsibe kiöntjük a masszát, rászórjuk a túrót, és rátesszük a meghámozott, felszeletelt gyümölcsöt.
  4. 200 fokon 30 percet sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 977
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
MosolygÓ 14 recept

Életemben először - ismerőseim és rokonaim legnagyobb megrökönyödésére - október végén "couchsurfing"-eltem . A "kaland" igen jól sikerült, az új brno-i ismerősök kedvesek, helyesek voltak, a lakás kényelmes, a vacsora finom. És a vacsora utáni sütemény meg pazar. Mivel igen jól passzol konyhai ars poeticámhoz, elkértem a receptet, meg is csináltam.  Az eredeti recept, állítólag őszibarackkal készül, de már mi is mandarinnal kaptuk, én meg körtével csináltam. Valószínűleg végig fogom próbálni az összes elérhető gyümölccsel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!