r
Nosalty Logó

Húsvéti sonkás batyu

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Húsvéti sonkás batyu
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 16% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A batyuhoz

A kenéshez

Összesen 842 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A batyuhoz

A kenéshez

Összesen 3363 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A batyuhoz

A kenéshez

Összesen 204 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.5 g

Zsír

  • Összesen
    49.2 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    203 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1996.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    322 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    248 mg
  • Nátrium
    1343 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    217 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    144 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    181 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    427 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    951 micro
Összesen 842 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    158.2 g

Zsír

  • Összesen
    196.9 g
  • Telített zsírsav
    90 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    812 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7987.7 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    1288 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    240 mg
  • Foszfor
    990 mg
  • Nátrium
    5372 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    224.7 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    444.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    868 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    176 micro
  • K vitamin:
    575 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    284 micro
  • Kolin:
    534 mg
  • Retinol - A vitamin:
    725 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1707 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3805 micro
Összesen 3363 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    488.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    329 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    233 micro
Összesen 204 Kcal

Hozzávalók

A batyuhoz

A kenéshez

Elkészítés

A batyuhoz

  1. A sütőt előmelegítjük.
  2. A füstölt húst és a tojást apró kockára vágjuk. Egy tálban óvatosan összekeverjük a reszelt sajttal és a felkarikázott újhagymával.
  3. A tésztát kinyújtjuk és négyszögekre felvágjuk. (kb. 8*8-asokra)
  4. Mindegyik közepére egy-egy adag tölteléket teszünk.
  5. Összefogjuk a szemben lévő sarkokat.
  6. Tojással megkenjük.
  7. Tetejét megszórjuk a tökmaggal.
  8. Forró sütőben aranybarnára sütjük. (kb. 15-20 perc alatt)
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 195
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 27085
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 28.

Ajánló

Tormamártás illik hozzá.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Húsvéti sonkamaradék újrahasznosítására!

Hozzávalók

A batyuhoz

A kenéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek