Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsvéti nyúl torta

Húsvéti nyúl torta
Húsvéti nyúl torta
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húsvétra kaptam a formát, egyszerre kipróbáltam! Lám az eredménye :)

hozzávalók / 12 adag

piskóta

krém

bevonat

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a piskótát, a szokásos módszerrel, a tojásokat kettéválasztjuk, majd a sárgájához adjuk a cukrokat, majd felverjük a fehérjét is.
  2. A sárgájához adjuk a lisztet, a sütőport és a kávét, majd óvatosan a fehérje felvert habját.
  3. Végül megsütjük 120 C-on, és kihűtjük.
  4. Elkészítjük a krémet, melyhez a tejben a 2 csomag pudingport megfőzzük, majd lehűtjük.
  5. Közben a margarint a porcukorral habossá keverjük, hozzáadjuk a pudingot, majd az őrölt kávét és a vaníliás cukrot.
  6. Ezzel megtöltjük a piskótát, és bevonjuk a fondanttal.
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20x5 cm
  • költség: 3000 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 002
elküldve: 0
receptkönyvben: 1
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nóri konyhája

Mióta szakács: 2013.08.14.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
alkalom: húsvét
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: desszert
adag: 12 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fondant bevonatos húsvéti nyúl, pudingos nyuszitorta, pudingkrémes nyuszitorta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

677
tojás 15 db
finomliszt 15 púpozott ek
cukor 15 púpozott ek
sütőpor 1 csomag
vaníliás cukor 1 csomag
feketekávé 1 dl
vaníliás pudingpor 2 tasak
tej 6 dl
margarin 30 dkg
vaníliás cukor 2 csomag
őrölt kávé 1 ek
porcukor 30 dkg
cukorfondant 20 dkg