Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamis somlói maradék piskótából

Hamis somlói maradék piskótából
Hamis somlói maradék piskótából
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy süteményből kimaradt piskótatészta után gondoltam ki ezt, hogy ne menjen kárba. Így egy hamis somlóihoz tudtam csak hasonlítani.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A maradék piskótatésztákat apróra daraboljuk, és 5 tálkába elosztjuk.
  2. Rumaromába áztatott mazsolát dobálunk rá és darált diót.
  3. A pudingot megfőzzük, és ráöntjük.
  4. Ízlés szerint tejszínhabot nyomunk rá.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 18 605
elküldve: 2
receptkönyvben: 65
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Olgi1213

Mióta szakács: 2011.11.05.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 5 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

diós-pudingos piskótadesszert, somlói kehely

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

555
piskótalap 30 dkg
vaníliás pudingpor 1 csomag
tej 5 dl
cukor 4 ek
dió 10 dkg
mazsola 1 marék
rumaroma 20 ml
habtejszín 2 dl