r
Nosalty Logó

Hamis paprikás krumpli

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Hamis paprikás krumpli
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 463 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 930 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 87 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    15.8 g

Zsír

  • Összesen
    32.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1543.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    288 mg
  • Nátrium
    1073 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    376.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    106 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    68 micro
  • β-karotin
    400 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    352 micro
Összesen 463 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    31.7 g

Zsír

  • Összesen
    65.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3087.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    232 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    576 mg
  • Nátrium
    2146 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.9 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    753.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    189 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    211 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    136 micro
  • β-karotin
    799 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    704 micro
Összesen 930 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    288.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    201 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    241 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 87 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olívaolajon megfonnyasztjuk a feldarabolt hagymát, hozzáadjuk a pirospaprikát, gyorsan elkeverjük és felöntjük vízzel.
  2. Hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott zellert, a paradicsomot, paprikát, kolbászt és megsózzuk. 15-20 perc alatt puhára főzzük. Olyan, mint az "igazi" paprikás krumpli.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 13453
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 28.

Ajánló

Ajánlom mindenkinek, aki szeretné csökkenteni a szénhidrátfogyasztást.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Az alapötlet a PALEO blogról származik. Egy kicsit változtattam az arányokon, és már elkészítettem dupla mennyiségben is. A családtagok közül többen azt hitték, hogy krumpliból készült. Szinte észre sem lehet venni a zeller ízét. A zeller tisztításakor alaposan faragjuk le a külső réteget.  JÓ ÉTVÁGYAT !

Hozzászólások

rozsa1958

Sohasem gondoltam volna hogy a zellernek semmi ízét sem lehet érezni ha megsütjük.Még ezt a receptet nem készítettem el de meg fogom csinálni.A sült zeller kókuszzsírban sült,olyan mint a sültkrumpli,meg sem lehet különböztetni.Rászórtam egy kis reszelt sajtot hát isteni volt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ifjú magyar szakácstehetség aratott nagy sikert Párizsban

Óriási sikert aratott a magyar csapat a nívós nemzetközi gasztronómiai versenyen, a Párizsban megrendezett Chaine des Rotisseurs gasztronómiai világszervezet Ifjúsági Szakács Világbajnokságán. Szeptember 25-én a Novák Iván, Kovács Lázár (Lázár Chef) és Barka Áron vezette csapat lenyűgöző teljesítményt ért el a megmérettetésben.

Nosalty

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.