Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás-tejszínes csirke

Hagymás-tejszínes csirke
Hagymás-tejszínes csirke
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerűen isteni kaja, nekünk nagyon ízlik, már többször elkészítettem! Jó étvágyat kívánok hozzá!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Serpenyőbe fektetjük a bacont, rá a darabokra vágott csirkemellet, a tetejére ismét bacont helyezünk. Megpirítjuk mindkét oldalát.
  2. Közben a póréhagymát karikára, a hagymát kockákra vágjuk, és egy másik serpenyőbe helyezzük.
  3. A baconból kisült zsírt átkanalazzuk a hagymához, megpirítjuk.
  4. A bacont félretesszük, a csirkemellet összekeverjük a hagymával, majd felöntjük tejszínnel, borsozzuk, összeforraljuk.
  5. Köretnek tésztát szoktunk főzni, de lehet akár rizzsel is fogyasztani. Tálaláskor tésztára halmozzuk a hagymás-tejszínes csirkeragut, a tetejére helyezzük a pirult bacont (most nekem ez is belekerült).

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 932
elküldve: 3
receptkönyvben: 147
elkészítve: 4/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Kynga

Mióta szakács: 2011.07.11.
206 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes csirkeragu pennével, csirkés tejszínes tészta, tejszínes penne bacon csíkokkal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

812
csirkemell filé 30 dkg
póréhagyma 1 db
vöröshagyma 2 közepes fej
bacon 25 dkg
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
penne 40 dkg
főzőtejszín 2 dl