r
Nosalty Logó

Habos pudingkrémes torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Helga1
Habos pudingkrémes torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 518 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 4137 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 220 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    26 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    467.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    154 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.9 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 518 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    81.6 g

Zsír

  • Összesen
    207.9 g
  • Telített zsírsav
    138 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    840 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3740.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    1231 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    258 mg
  • Foszfor
    1063 mg
  • Nátrium
    1066 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    471.3 g
  • Cukor
    241 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    181.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    653 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    143 micro
  • Kolin:
    615 mg
  • Retinol - A vitamin:
    645 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1008 micro
Összesen 4137 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    199.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.1 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 220 Kcal

Hozzávalók

Tészta

Krém

Elkészítés

Tészta

  1. A tojásokat, cukrot, vaníliás cukrot, sót és az aromát habosra keverjük.
  2. Beleszitáljuk a lisztes, sütőporos, vaníliás pudingos keveréket, óvatosan összekeverjük. Végül hozzáadjuk a darált mandulát (vagy mogyorót vagy diót).
  3. A tortaforma aljára sütőpapírt teszünk, beleöntjük a masszát, és megsütjük. A kihűlt tésztát félbevágjuk.

Krém

  1. A pudingporokat a tejjel, cukorral állandó kevergetés mellett felforraljuk. Levesszük a tűzhelyről, és belekeverjük a vajat.
  2. A pudingos krém felével - még melegen - megkenjük a tortalapunkat, ráhelyezzük a tetejét. A krém másik felét kihűtjük.
  3. A hulalát kemény habbá verjük. Kikeverjük a pudingos kémet, hozzáadjuk a habot. Megkenjük vele a torta tetejét és oldalát.
  4. Olvasztott dekor csokit folyatunk rá, és bonbonnal díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 5146
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 25.

Receptkategóriák

A nyár hangulatát idéző, könnyed, nem túl édes torta.

Hozzászólások

Hozzávalók

Tészta

Krém

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.