Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gorgonzolaszószos tészta

Gorgonzolaszószos tészta
Gorgonzolaszószos tészta
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Azon kevés receptek egyike, amit férfiembertől tanultam :) Igazi mestere volt ennek a szósznak, nekem sokadszorra se sikerült olyan jól, de azért próbálkozunk, próbálkozunk...

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Mivel a kömény segíti az emésztést, nem annyira nehéz étel, mint amilyennek elsőre látszik. Persze fogyókúrás étrendbe nem igazán illik :) Legjobban olasz graham tésztával szeretem.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat lassú tűzön megolvasztjuk, folyamatos kavargatás mellett lassan hozzáadogatjuk az előzőleg kockára vágott sajtot.
  2. Amikor felolvadt a sajt, hozzákeverjük a kefírt, hozzáadjuk a fűszereket, egész idő alatt kevergetve a szószt. Ha nagyon hígra sikeredik, besűríthetjük egy kis liszttel (vigyázat: a híg szósz is, ahogy hűl, elkezd besűrűsödni, úgyhogy óvatosan a liszttel).
  3. A tésztára öntve azonnal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 124
elküldve: 1
receptkönyvben: 61
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Moncsa

Mióta szakács: 2010.10.07.
22 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

márványsajtos szósz, kéksajtos szósz

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2011-09-03 17:30

 Koszi,megirom majd,hogy izlett,jo hetveget!Udv!:-)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2011-09-02 18:10

 Szia Moncsa!Ez igen,a gorgonzola,a keksajt,johet minden mennyisegben,nagyon szeretem a karakteres izuket.Udv!:-)

461
gorgonzola 30 dkg
kefir 3 dl
vaj 1 ek
őrölt fűszerkömény 2 teáskanál
bors 1 tk
szerecsendió 1 csipet
finomliszt 1 csapott ek