Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-virslis spagetti

Gombás-virslis spagetti
Gombás-virslis spagetti
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezek voltak itthon, viszonylag gyorsan kész, és a lányom is megeszi :-).

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Apróra vágjuk a hagymát, felszeleteljük a gombát, apró kockára vágjuk a virslit.
  2. A hagymát aranyszínűre pirítjuk a zsíron, erre tesszük a gombát, sózzuk, időnként kevergetve pároljuk-pirítjuk.
  3. Amíg a gomba megpirul, kifőzzük a spagettit (beletesszük a zubogó vízbe a tésztát, újraforrás után 1 percig főzzük, aztán 9 percig hagyjuk lefedve ázni, így pont al dente lesz!).
  4. A gombához hozzákeverjük a virslit, kicsit megpirítjuk azt is.
  5. Összekeverjük a tejfölt és a tojásokat, sózzuk, pirospaprikázzuk, majd a gombás virslihez öntjük, kevergetve összeforraljuk.
  6. Összemelegítjük a tésztával, és jó étvágyat!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 417
elküldve: 0
receptkönyvben: 143
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Krizzta

Mióta szakács: 2010.11.28.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gyors virslis tészta, spagetti virslivel, gombás spagetti tejfölösen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

736
spagetti tészta 50 dkg
mangalica zsír 1 ek
vöröshagyma 1 közepes fej
gomba 50 dkg
virsli 20 dkg
tejföl 450 g
tojás 2 db
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint