r
Nosalty Logó

Gombás pite Huaniko konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Gombás pite Huaniko konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A pitéhez

A tepsi kikenéséhez

Összesen 387 kcal
  • 6% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A pitéhez

A tepsi kikenéséhez

Összesen 1548 kcal
  • 6% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A pitéhez

A tepsi kikenéséhez

Összesen 130 kcal
  • 6% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    202 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    466.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    246 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    196.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    124 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    172 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    246 micro
Összesen 387 kcal
  • 6% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.6 g

Zsír

  • Összesen
    73.4 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    809 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1866.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    295 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    986 mg
  • Nátrium
    349 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    159.9 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    785 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    496 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    193 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    314 micro
  • Kolin:
    686 mg
  • Retinol - A vitamin:
    491 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    983 micro
Összesen 1548 kcal
  • 6% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 130 kcal

Hozzávalók

A pitéhez

A tepsi kikenéséhez

Elkészítés

A pitéhez

  1. A rizst sós vízben megfőzzük.
  2. A hagymát és a felkockázott gombát kevés olajon puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk. Ha ez kész, akkor a rizst hozzákeverjük.
  3. Egy tepsit kiolajozunk, és lerakunk 2-3 levél tésztát, majd megkenjük pici olajjal. Újabb 3-4 levél tészta, és ezt addig rétegezzük, míg a csomag tészta fele el nem fogy.
  4. Erre rákenjük a gombás rizst, majd a maradék tészta jön, szintén pici olajjal rétegezve.
  5. A tojásokat a tejföllel simára keverjük, majd a tészta tetejére öntjük.
  6. Előmelegített sütőben készre sütjük, amíg szép piros nem lesz a teteje.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2137
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt az ételt egy szerb (nekem hazai) receptes oldalon találtam. Ma csináltam meg először. Nagyon finom lett, gyors és egyszerű az elkészítése.

Hozzávalók

A pitéhez

A tepsi kikenéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!