Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás húsgolyó

Gombás húsgolyó
Gombás húsgolyó
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami nagyon könnyű, kalóriaszegény húsételre vágytunk, amit percek alatt tálalni tudok, így találtam ki ezt a szénhidrátmentes, fehérjedús pulykafasírtot ♥

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tökéletes sörkorcsolya lehet egy meccsnézős napon - ha vigyázunk a párunk vonalaira ♥

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darát pulykacombot keverőtálba tesszük, sózzuk, borsozzuk.
  2. A gombát apró kockára vágjuk, és a húshoz tesszük.
  3. Ráütjük a két tojást, beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet, és kézzel jó alaposan összegyúrjuk. Ízlés szerint erősebb fűszerekkel - chili, koriander, gyömbér - pikánsabbá tehetjük.
  4. Közepes méretű gombócokat formázunk belőle, és sütőben - vagy jelen esetben én air fryerben - 10 perc alatt megsütjük.
  5. Bármilyen körettel, salátával vagy szószokkal tálaljuk ♥
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 1 074
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Mortisha

Mióta szakács: 2019.01.03.
30 recept

egyéb elnevezések

pulykagolyó

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

192
darált pulykahús 50 dkg
csiperkegomba 25 dkg
tojás 2 db
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint