r
Nosalty Logó

Gombás-avokádós bundás kenyér tepsiben

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
i_3_14
Gombás-avokádós bundás kenyér tepsiben
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 530 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 2123 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 171 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.7 g

Zsír

  • Összesen
    37.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    254 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1490.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    180 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    328 mg
  • Nátrium
    868 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    180.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    195 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    155 micro
  • Kolin:
    206 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    68 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    523 micro
Összesen 530 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.6 g

Zsír

  • Összesen
    149.6 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1014 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5961.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    718 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    268 mg
  • Foszfor
    1313 mg
  • Nátrium
    3471 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    137.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    723.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    781 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    217 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    622 micro
  • Kolin:
    824 mg
  • Retinol - A vitamin:
    754 micro
  • α-karotin
    67 micro
  • β-karotin
    273 micro
  • β-crypt
    103 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2091 micro
Összesen 2123 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    478.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    279 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    168 micro
Összesen 171 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A jénait kivajazzuk, majd elhelyezzük rajta a vékony szeletekre vágott kenyeret.
  2. A felaprított hagymát a felszeletelt gombával megpároljuk az olívaolajon, és a só felével, borssal ízesítjük. Rátesszük a kenyérszeletekre.
  3. A vékony szeletekre vágott avokádóval befedjük a gombát, majd ráöntjük a tejjel felvert tojást, amibe belekeverjük a maradék sót.
  4. Ráreszeljük a sajtot, és a sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 25x25
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 548
  • Feltöltés dátuma: 2016. május 11.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Maradt pár szelet szikkadt rozskenyér, és mivel szeretjük a gombát és az avokádót is, gyorsan "kitaláltam" ezt a reggelit.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek