Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-avokádós bundás kenyér tepsiben

Gombás-avokádós bundás kenyér tepsiben
Gombás-avokádós bundás kenyér tepsiben
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradt pár szelet szikkadt rozskenyér, és mivel szeretjük a gombát és az avokádót is, gyorsan "kitaláltam" ezt a reggelit.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A jénait kivajazzuk, majd elhelyezzük rajta a vékony szeletekre vágott kenyeret.
  2. A felaprított hagymát a felszeletelt gombával megpároljuk az olívaolajon, és a só felével, borssal ízesítjük. Rátesszük a kenyérszeletekre.
  3. A vékony szeletekre vágott avokádóval befedjük a gombát, majd ráöntjük a tejjel felvert tojást, amibe belekeverjük a maradék sót.
  4. Ráreszeljük a sajtot, és a sütőben készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 25x25 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 415
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

i_3_14

Mióta szakács: 2016.01.03.
22 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

zöldséges bundás kenyér, bundás kenyér tepsiben, tepsis bundás kenyér

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

530
rozskenyér 20 dkg
avokádó 2 közepes db
gomba 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
tojás 5 db
olívaolaj 2 ek
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
vaj 3 dkg
cheddar sajt 5 dkg
kókusztej 1 dl