Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gluténmentes cseresznyés pite

Gluténmentes cseresznyés pite
Gluténmentes cseresznyés pite
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még egy variáció cseresznyére.:) No és gluténmentes! Fincsi!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást kikeverjük a joghurttal, majd hozzákeverjük a cukrot is (egy kis cukrot teszünk félre a cseresznyére).
  2. A lisztet összekeverjük a sütőporral, majd lassanként hozzáadagoljuk a keverékhez.
  3. A cseresznyét összekeverjük egy-két kanál cukorral.
  4. Olajjal kikent, kilisztezett tepsibe simítjuk a tésztát, majd rászórjuk a cseresznyét.
  5. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30 percet sütjük. A még langyos süteményt megszórjuk barna porcukorral.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 20X30 cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 808
elküldve: 19
receptkönyvben: 165
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

csiganyuci

Mióta szakács: 2012.07.29.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

cseresznyés lepény, gluténmentes cseresznyés lepény, gluténmentes kevert sütemény cseresznyével

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!