Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyetorta Tündi konyhájából

Gesztenyetorta Tündi konyhájából
Gesztenyetorta Tündi konyhájából
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez nem az én receptem, egy kedves ismerősöm sógornőjétől van. A férjemnek akartam egy szülinapi tortát sütni. Ez lett az eredmény.:)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásból, lisztből, cukorból, kakaóból és a sütőporból piskótát sütünk egy tortaformában.
  2. A piskótát, ha kihűlt, három részre vágjuk.
  3. A tejszínt felverjük a habfixálóval, majd a habot megfelezzük.
  4. Az egyik felébe belereszeljük a gesztenyemasszát, és óvatosan összekeverjük.
  5. A piskótalapokat megkenjük a gesztenyés krémmel.
  6. A maradék habbal körbekenjük, és díszítjük.
  7. Én a tetejére gesztenymasszából raktam szíveket.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 321
elküldve: 1
receptkönyvben: 68
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Tündi78

Mióta szakács: 2010.11.09.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gesztenyekrémes torta, gesztenyés torta, tejszínes gesztenyetorta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

793
tojás 10 db
finomliszt 10 evőkanál
cukor 10 ek
sütőpor 1 csomag
cukrozatlan kakaópor 2 ek
növényi habtejszín 1 l
habfixáló 4 csomag
gesztenyemassza 25 dkg