Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyés itóka

Gesztenyés itóka
Gesztenyés itóka
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most végeztem Richard Adams: Gesztenye, a honalapító című könyvével. A fő-főszereplő nyulat Gesztenyének hívják, így esett a választásom erre a... Nem, dehogy turmixolok le egy nyulat! Gesztenyemasszát használtam. Az üregi nyulak bundája barna vagy szürkésbarnás, ez az ital pedig jól visszaadja azt. Finom kis lélekmelegítő kicsiknek és nagyoknak.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Ha tetszett a recept, nézz fel a honlapomra is. A Facebookon is megtalálsz!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Beledobjuk a turmixgépbe az összes hozzávalót, és jó alaposan összeturmixoljuk.
  2. Fontos, hogy minden alapanyagot jól hűtsünk le előtte. Ebből a mennyiségből 7 dl édes finomság jön ki. A mézeskalács fűszerkeveréktől kicsit mindig karácsonyi hangulatom lesz. Sebaj! Ki mondta, hogy csak decemberben lehet szeretet ünnepe?

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 883
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

KönyvParfé

Mióta szakács: 2015.05.09.
29 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: italok
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 3 főre
alkalom: karácsonyi hidegtálak
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gesztenyeital, mézes fűszeres gesztenyés ital

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

280
gesztenyemassza 15 dkg
habtejszín 1 dl
tej 5 dl
mézeskalács fűszerkeverék 1 teáskanál