Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Forró ananász-gyömbér punch

Forró ananász-gyömbér punch
Forró ananász-gyömbér punch
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt az receptet itt Kínában tanultam egy Amerikai sráctól. Hideg téli napokon segít felmelegedni.:) Alkoholmentes.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy közepes méretű lábosba öntjük a hozzávalókat.
  2. Az egészet felforraljuk.
  3. Miután felforrt, lassú tűzön főzzük 10 percig.
  4. Forrón, bögrében tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 887
elküldve: 1
receptkönyvben: 60
elkészítve: 4/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Xiongyaliinbeijing

Mióta szakács: 2013.03.30.
1 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter
kategória: italok
nehézség: könnyű
szezon: tél
vegetáriánus: vegán
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

forró gyömbéres ananászlé, gyömbéres ananász puncs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

158
ananászlé 10 dl
gyömbér 5 ek
méz 1 ek
fahéjrúd 1 db
szegfűszeg 10 db