Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás paraj fenyőmaggal

Fokhagymás paraj fenyőmaggal
Fokhagymás paraj fenyőmaggal
13 perc / előkészület: 5 perc főzés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minden egy-két perc. Egy, kettő, egy, kettő és már kész is az 500 finom falat c. könyvből!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nyáron nem szeretek enni, ezt lehet szeretni:)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat és a fenyőmagot 1-2 perc alatt megpirítjuk benne.
  2. Kivesszük a fenyőmagot és a maradék olajban az összezúzott fokhagymát megdinszteljük szintén 1-2 perc alatt.
  3. A megmosott, megtisztított parajleveleket hozzáadjuk, és 1-2 perc alatt megforgatjuk. Majd levesszük a tűzről, és fedő alatt tartjuk még ugyanennyi ideig.
  4. Hozzáadjuk a fenyőmagot, sózzuk, borsozzuk és rögtön megesszük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 869
elküldve: 2
receptkönyvben: 182
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Angela

Mióta szakács: 2009.02.19.
53 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

fokhagymás spenót fenyőmaggal, spenót fokhagymával és fenyőmaggal, paraj fokhagymával és fenyőmaggal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2014-07-03 16:30

Elkészítettem. A fenyőmaggal először találkoztam, érdekes, bár így olajosan furi. Sajna a spenót így nem igazán ízletes!!!!

91
spenót 25 dkg
olívaolaj 2 ek
fenyőmag 3 ek
fokhagyma 2 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint