Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Feketeszedres joghurttorta

Feketeszedres joghurttorta
Feketeszedres joghurttorta
115 perc / előkészület: 45 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Helga barátnőm anyukájának!

hozzávalók / 12 adag

A piskótához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A piskóta hozzávalóiból 2x5 tojásos piskótát sütünk.
  2. Ha kihűlt, 2 felé vágjuk, így kapunk négy lapot.
  3. A krémhez a joghurtot elkeverjük a szeder átszűrt levével, a zselatinfixszel, majd végül a porcukrot is belerakjuk. Habbá verjük a tejszínt, és ezt is beleforgatjuk. Ha hulalát használunk a cukrozásnál vegyük figyelembe, hogy az már édesített.
  4. Megtöltjük a lapokat a krémmel, és ízlés szerint díszítjük.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 24 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 554
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

fzizu

Mióta szakács: 2011.11.21.
66 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
kategória: torta
kalória: átlagos
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert
adag: 12 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

szedertorta, joghurtkrémes gyümölcstorta, szedres piskótatorta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

327
tojás 10 db
finomliszt 10 evőkanál
cukor 10 ek
sütőpor 1 csomag
joghurt 450 g
habtejszín 3 dl
szeder 25 dkg
zselatinfix 2 csomag
porcukor 25 dkg