Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros édes csirkecomb

Fehérboros édes csirkecomb
Fehérboros édes csirkecomb
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kedves barátomtól kaptam a receptet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított csirkecombokat egy kevés olajon elkezdjük pirítani. Amikor szint kaptak, kiszedjük őket a serpenyőből, és félretesszük.
  2. A csirkés serpenyőben a felkarikázott sárgarépát elkezdjük párolni a csirkés olajon. Amikor már majdnem kész, hozzátesszük a feldarabolt vöröshagymát, és együtt pároljuk. Amikor már a hagyma üveges, visszatesszük a csirkéket.
  3. Felöntjük fehérborral, hogy épp ellepje. Sózzuk, borsozzuk, fedő alatt készre főzzük. Ha nem elég édeskés, akkor egy kevés cukrot adunk hozzá (általában nincs rá szükség, mert a sárgarépától elég édes lesz).
  4. Mi rizzsel szoktuk fogyasztani.
  • költség: 1700 Ft
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 378
elküldve: 2
receptkönyvben: 53
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

cartmen

Mióta szakács: 2009.11.21.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fehérboros csirke, sárgarépás-boros csirkecomb, csirke felsőcomb boros mártásban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

341
csirke felsőcomb 4 db
sárgarépa 3 db
vöröshagyma 3 db
fehérbor 2.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csapott ek