Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fázós brokkoli bundában mozzarellával

Fázós brokkoli bundában mozzarellával
Fázós brokkoli bundában mozzarellával
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A névnapomon ebédre készítettem.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Kékfrankossal kísérve.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A négy szelet sertéscombot kiklopfoljuk vékonyra.
  2. Sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába (panírozzuk).
  3. A brokkolit rózsáira szedjük, és negyedbe vágjuk.
  4. A panírozott húsra fektetjük a mozzarella sajtot, és rápakoljuk a brokkolit.
  5. Behajtjuk a hús két sarkát, majd a másik kettőt -kis csomagot készítünk-, hústűvel rögzítjük.
  6. Forró olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 153
elküldve: 0
receptkönyvben: 78
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Stella

Mióta szakács: 2010.03.20.
57 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajttal-brokkolival töltött rántott hús, sajtos-brokkolis hústekercs

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

2461
sertéscomb 40 dkg
brokkoli 1 db
mozzarella 8 dkg
finomliszt 20 dkg
zsemlemorzsa 15 dkg
tojás 4 db
ételízesítő 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 dl