Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fantázia piskóta

Fantázia piskóta
Fantázia piskóta
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a finomságot még a nagynénémtől tanultam, és azóta előszeretettel fogyasztja a családom.
Nagyon finom puha lesz a végén a piskóta, így babáknak is ajánlom.

hozzávalók / 4 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a pudingokat a tasakon található leírás szerint. (Én Dr. Oetker főzés nélkülit használtam.)
  2. Következik a rétegezés egy jénai tál (vagy üvegtál) alját beborítunk babapiskótával és pudingot simítunk rá. Így folytatjuk, míg a piskóta el nem fogy.
  3. A rétegezést feltétlenül pudinggal zárjuk, hogy minden szem babapiskóta megpuhulhasson a pudingban.
  4. Fogyasztás előtt jól behűtjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 165
elküldve: 0
receptkönyvben: 96
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Eri

Mióta szakács: 2009.08.04.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

pudingos babapiskóta, pudingos réteges babapiskótás desszert

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2011-02-20 12:37

Ez nagyon finom en mar keszitettem ilyet es a csaladom nagyon szerette.

715
babapiskóta 40 dkg
pudingpor 3 csomag
tej 1.5 l