r
Nosalty Logó

Fahéjas szilvalekvár besztercei szilvából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Gonoszka1
Fahéjas szilvalekvár besztercei szilvából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 1% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 0% Zsír
Összesen 853 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 0% Zsír
Összesen 3412 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 0% Zsír
Összesen 108 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 0% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    1.7 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    178.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    2 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    217.8 g
  • Cukor
    208 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    521.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1116 micro
  • β-crypt
    206 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    430 micro
Összesen 853 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 0% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    714.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    379 mg
  • Nátrium
    6 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    871 g
  • Cukor
    833 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    2086.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    400 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    239 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    150 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4465 micro
  • β-crypt
    824 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1722 micro
Összesen 3412 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 0% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    0.5 g

Zsír

  • Összesen
    0.2 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    5 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    12 mg
  • Nátrium
    0 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.7 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    142 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 108 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szilvát megmossuk, kimagozzuk.
  2. Egy rozsdamentes lábosba beletesszük.
  3. A citrom levét kicsavarjuk, belekeverjük a fahéjat, és ráöntjük a szilvára.
  4. Feltesszük főni, közben botmixerrel pépesítjük.
  5. Ha felforrt, hozzáadjuk a kristálycukrot. Időnként megkeverve felforraljuk, és forrástól számítva kevergetve 10 percig főzzük. Ha kell, lehabozzuk.
  6. Mikróban sterilizált üvegekbe töltjük. Lezárjuk az üvegeket, és pár percre fejre állítjuk.
  7. Dunsztba téve hűtjük ki.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 23588
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 11.

Receptkategóriák

Fahéjas szilvalekvár besztercei szilvából
Gonoszka1 428 recept

Itt a szilva szezonja, és a Férjem a piacról hozott szilvát lekvárnak. Én pedig elkészítettem. Ez a lekvár nem olyan, amiben a kanál megáll. Mi így szeretjük. Finom reggelire kenyérre kenve vagy süteményekhez. Ebből a mennyiségből 3,5 db 720 ml-es üveggel lesz.

Hozzászólások (3)

Artemisz

Kedves Gonoszka! A mikrós üvegsterilizálásról még nem hallottam, szeretném megkérdezni, hány percre, milyen fokozatra kell betenni?

Gonoszka1

Kedves Artemisz! Én 500W-ra teszem be a kimosott üveget kb:5 percre. A fed? fémb?l van, így azt nem teszem be a mikróba, hanem hagyom hogy az alaposan elmosott tet? magától megszáradjon, vagy esetleg tejesen tiszta papírtörl?vel szárítom le. Üdvözlettel.Kinga

Artemisz

Szia! Köszönöm a választ. Én kif?zöm a fémtet?ket és a mer?kanalat is (amivel kiszedem a lekvárt), mert csak így komplex a sterilitás. Az üvegek kif?zése a legmacerásabb, mert 2-3 db-nál több nem fér a lábasba. Üdv.

Gonoszka1

Kedves Artemisz! Én nem f?zöm az üvegeket, mert a mikró tökéletesen csirátalanit. Nekem a lábasom olyan, hogy nem mer?kanállal szedem ki a lekvárt, hanem egyszer?en beleöntöm az üvegekbe. Persze arra vigyázni kell, hogy az üvegek ne repedjenek meg. Ezért én frissen fert?tlenítem a mikróba, és akkor még melegek az üvegek, így nem repednek el. Vagy meleg vízet engedek a mosógatóba, abba teszem az üvegeket, és akkor sem repednek el. Én próbálom amit csak lehet egyszer?síteni, mert egyébként egész nap a konyhában lehetne sertepertélni. Üdvözlettel:Kinga

Artemisz

Kedves Gonoszka! Az egyszer?sítéssel maximálisan egyetértek. Az els?, amit nézek a lekvároknál, az a f?zési id?... A pudingot és a madártejhez a tojáshabot is mikróban készítem, szintén ezen az oldalon találtam a recepteket. Üdv.

Gonoszka1

Kedves Artemisz! Nekem is fontos szempont az elkészítési id?. Persze ez nem azt jelenti, hogy jelesebb alkalmakkor az ember ne állna oda valami bonyolult úgyis mondhatnám nem két perces finomságnak. De a receptek többségénél szerintem fontos az egyszer?ség, és a hamar elkészíthet?ség. Én sokszor, és sokféle lekvárt, szörpöt készítek, mert a Férjem az nagyon "szörpös" és a lekvárt is szereti. Így elkészítem ezeket, de azért nem szeretnék egy fél napot szilvalekvár kavargatással eltölteni. És így is nagyon finom, és ezt onnan gondolom, hogy a Férjemnek ízlik, és aki megkóstolta mindenkinek ízlett. Így tehát felesleges a sok munka, ha a botmixerrel el tudom azt érni, amit egyébként 1-2 órás f?zéssel. És mi nem szeretjük a szilvalekvárban azt amikor a kanalat is kalapáccsal kell bele ütni. Így is nagyon finom kenyérre kenve, vagy nagyon finom sütiket lehet kreálni vele. Üdvözlettel:Kinga

Artemisz

Nincs is mit hozzáf?znöm! :)

Holdfény722

Kaptam szilvát,gondoltam,ne romoljon meg!:) Gyorsan kész lett,nem lett híg a lekvár,lehet,hogy úgy kell kibombázni az üvegb?l,de nagyon finom lett! Remélem,hogy kibírja a felbontásig,bár nem szoktak a lekvárjaim megromlani,bízom benne,hogy ez sem fog! Legközelebb csak így teszem el a szilvalekvárt,köszönet a receptért!:)

Gonoszka1

Kedves Holdfény! Nagyon szívesen! Remélem, hogy a Tied se fog megromlani, mert az enyém nem romlik meg. Persze ha már kinyítom az üveget, akkor már hüt?be teszem, de még akkor is hetekig jó. Süteményekbe is nagyon finom, akár mákkal is kombinálva. De reggelire vajas kenyérre is finom. Jó étvágyat kívánok hozzá! Üdvözlettel:Kinga

Holdfény722

Kedves Kinga! A mákkal nagyon jó ötletet adtál! Ha kicsit h?vösebb napok jönnek,és újra lesz kedvem sütögetni,biztosan ki fogom próbálni sütibe!:) A gyerekem majdnem sírva fakadt az üres lábas láttán,megkóstoltattam vele,amikor készen lett,és hát úgy gondolta,hogy nem teszem mindet üvegekbe,hanem hagyok csak úgy nassolni is! Felbontás után természetesen h?tve tárolom,de valamiért úgy gondolom,hogy ennek a lekvárnak majd nem sokat kell a h?t?ben eltöltenie!:) Üdvözlettel:Kamilla

Gonoszka1

Kedves Kamilla! A szilvalekvár mákos tésztán is finom. A férjem mindig tesz rá. De lehet a tésztát mákkal, lekvárral megsütni (a tetejére még egy kis tojáshabot is lehet sütni). Az nem tart olyan hosszú ideig. Nem csodálom, hogy gyermeked majdnem sírva fakadt, emlékszem gyermekkorunkba mi is szerettünk nyalakodni a konyhában készült finomságokból. Én ha nem lesz teljes az utolsó üveg, akkor azt már én nem is teszem üvegbe, és akkor abból lehet kóstolgatni. Gyorsan el szokott fogyni, mert szerintem a lekvár még frissen a legfinomabb. Érdekes mert utána már inkább a férjem eszi, meg sütikbe kerül. De melegen még én is szivesen nassolgatok bel?le. Üdvözlettel:Kinga

Holdfény722

Kedves Kinga! Az volt a baj,hogy sajnos minden üveg csurig lett,így nem volt mit félretenni!:) De nem gond,jó lesz ez a finom lekvár kés?bb is! Érdekes,a mákos tésztát így még nem kóstoltam,mert én mézet csurgatok rá! Én így láttam szegény édesapámtól,bennem ez maradt meg,de egy próbát megér,biztosan finom lekvárral is!:) Köszönöm a remek ötleteket! Annyi ötletem van,amibe el tudom használni a lekvárt,de attól félek,hogy el?bb fogy el,mint ahogy én fel tudnám sütikbe használni! :)Üdv: Kamilla

Gonoszka1

Kedves Kamilla! Nagyon szívesen adom az ötleteket, mert ezek nekem is csak úgy jönnek, illetve "örököltem" ?ket. Biztos mézzel is finom. Érdekes, hogy még mézzel megcsurgatva még nem hallottam. De lehet, hogy ki fogom próbálni, hogy cukor helyett mézzel keverem össze a tésztát, és persze mákkal, 1-2 tojássárgával, és a fehérjét felverve rákenve megsütni. Esetleg még a fehérjét is lehet mézzel édesíteni. Jó sütést-f?zést, és ötleteket kívánok! Üdvözlettel:Kinga

Holdfény722

Kedves Kinga! Nagyon szuper ötleteid születnek!:) Nekem általában ezek az ötletek bevásárlás közbe szoktak jönni! Látok valamit,aztán eszembe jut,hogy mi van otthon,tovább gondolom,hogy milyen lenne,ha ezzel vagy azzal kombinálnám! Érdekes,ezekb?l az ötletekb?l nagyon finom kaják szoktak sikerülni! Szoktam is mondani a férjemnek,hogy Mozart után szabadon f?zök!:) De ki fogom próbálni a mákos tésztát a Te ötleted alapján!:) Üdvözlettel: Kamilla

Gonoszka1

Kedves Kamilla! Az nagyon jó ha van fantáziád a f?zéshez, sütéshez, mert ez azt jelenti, hogy szívvel-lélekkel csinálod. Nekem is hasonlóan jönnek az ötleteim mit Neked. Egy étel, vagy egy recept megmozgatja a fantáziámat, és utána még tovább variálom. Sokszor még a készítése közben is módosítom. De ez nagyon tetszik, hoy Mozart után szabadon f?zöl! F?leg ha az étel amit megkomponálsz olyan mint Mozatz m?vei! Üdvözlettel:Kinga

Holdfény722

Kedves Kinga! Engem sokszor meglep,ha valakit?l azt hallom,hogy ny?g a f?zés! Engem kikapcsol,én tényleg nagyon szeretek f?zni! A sütés nehezebben megy,de azt is gyakorlom folyamatosan,így az is javul!:) Örülök,hogy nem vagyok egyedül azzal,hogy elolvasok egy receptet,aztán megnézem az itthoni hozzávalókat,és variálok vele! Kidobni még nem kellett semmit!:) Ez azért biztató,nem?:) Bár évek óta vezetek háztartást,mindig örülök,ha jó ötleteket hallok,olvasok,úgy,mint a Te ötleteidnek is nagyon örülök! Üdvözlettel: Kamilla

Gonoszka1

Kedves Kamilla! Sok embernek nem öröm a f?zés, hanem csak kötelesség, hogy megetesse a családját. De igazából akkor lehet fantáziadúsan f?zni, ha az ember szereti csinálni. És a kedvvel f?z? a saját ízléséhez is alakitja a recepteket. Persze vannak olyan receptek amiket az ember betart, mert tradicionális ételek. De egyébként a f?zés akkor öröm, ha jókedvvel állunk hozzá. És szerencsére nem kell kidobni az új kreált ételeket sem, mert általában egymáshoz passzoló alapanyagokat teszünk egymás mellé, így finom fogások kerekednek bel?le. Sok fantáziadús ételt kívánok Neked és családodnak! Üdvözlettel:Kinga

Holdfény722

Kedves Kinga! Teljesen egyetértek Veled! Valóban csak szívvel-lélekkel lehet igazán finom ételeket a család elé tálalni! Engem kikapcsol,feltölt,szeretek kísérletezni új ízekkel,új ételekkel! Ehhez nagy segítséget kapok olyan emberekt?l,mint Te,de magamtól is szívesen próbálok ki új dolgokat! Bevallom,eddig soha nem f?ztem lekvárt,de idén nekiláttam,persze,hogy bevált recepteket kerestem! Öröm nézni,ahogy sikerülnek,és sorakoznak a polcon!:) Köszönöm mégegyszer ezt a remek receptet,és kívánom,hogy még nagyon sok receptet ossz meg velünk!:) Üdvözlettel: Kamilla

Gonoszka1

Kedves Kamilla! Egyszer mindent el kell kezdeni! Régen még én sem f?ztem lekvárokat, de az utóbbi években igen. És a férjemnek aki nagy szörpfogyasztó készítem a rengeteg szörpöt. Amikor elkezdtem jó pár évvel ezezl?tt készíteni a lekvárokat, szörpöket, nem is gondoltam, hogy tényleg végtelenül egyszer?ek. Semmi más csak egy kevés id?, és kedv kell hozzá. Én mindent leegyszer?sítek amennyire lehet, és így a lekvárokban, szörpökben nincs tartósító meg mindenféle adalékanyag. És ha ilyen kedvvel f?zöl, akkor miért nem teszel fel Te is recepteket? Az új, és finom recepteket mindenki szereti. És így megmaradnak Neked is az új recepjeid, amelyeket Te hoztál össze, mert szeretsz kísérletezni, és új ízeket létrehozni! Szép napot kívánok Nektek! Üdvözlettel:Kinga

Holdfény722

Kedves Kinga! Szörpöt még nem tettem el,az szerintem megmarad jöv?re! Biztosan azt is gyorsan meg lehet csinálni,és csak jobb,mint a bolti! Majd szemezgetek a receptjeid között!:) Én is minél egyszer?bben próbálok f?zni,nem bonyolítom a dolgokat,persze,van,amikor ez nem megoldható,de azokat az ételeket is örömmel készítem! Megmondom ?szintén, az id?hiány a legf?bb ok,amiért nem teszek fel recepteket, a másik pedig az,hogy néha olvasva a hozzászólásokat,sokan a negatív kritikát nem teljesen emberi hangon osszák meg! Majd talán egyszer bátorságot gy?jtök,és teszek fel recepteket én is! Addig meg gy?jtögetem magamnak!:) Szép napot! Üdvözlettel: Kamilla

Gonoszka1

Kedves Kamilla! A negatív kritikát én nem veszem komolyan, mert az ízlések különböznek. Attól, hogy neki nem jön be, vagy nem sikerül a recept mert nem azt teszi bele amit én az el?fordul. Én próbálom a receptjeimet pontosan megadni, így rajtam már nem múlik a dolog. De persze van, hogy én is elrontok recepteket, és nem áll úgy össze ahogy szeretném. Ilyenkor próbálom a legjobbat kihozni bel?le, vagy az állagát lehet segíteni zselatinnal, vagy valamilyen s?rítéssel. Szerintem gy?jtsd össze a bátorságot, és próbálj 1-2 receptet feltenni, aztán meglátod, hogy tudod- és akarod-e csinálni. Azzal nem vesztes semmit. Nekem a fényképekkel van mindig gondom, mert nem vagyok egy fotóm?vész. Télen lehet vitamindús szörpöt készíteni a citrusokból. Az biztos, hogy nagyon könny?, mert f?zni sem kell, csak csavarni, és forgatni ameddig a cukor felolvad. Üdvözlettel:Kinga

Holdfény722

Kedves Kinga! Lehet,hogy hallgatok Rád,és a nyári szabadság alatt teszek fel 1-2 receptet! A fotózást meghagyom a páromnak,ahhoz nem fogok hozzá!:) Tudom,hogy aki veszi a bátorságot,és recepteket tesz fel az oldalra,megpróbálja minél pontosabban megtenni ezt! Mégis vannak emberek,akik ezt nem értékelik,és engem az emberi butaság bosszant igazán! Ha valami nem sikerül,el?ször megnézem,hogy én jól értelmezek-e mindent,de ha nem,akkor sem kezdem el szidni azt,aki feltöltötte a receptet,mert id?t,fáradságot nem kímélve tette ezt! Hú,ezzel a télen készíthet? szörpökkel lázba hoztál!:) Egy jó kis narancs szörp pici grapefruittal,kevés citrommal valami isteni lehet!:) Szerintem!:) Üdvözlettel: Kamilla

Gonoszka1

Kedves Kamilla! Én saját magam megkímélése miatt nem veszem a lelkemre. Szerencsére még sok negatív kritikát nem kaptam, de ezeken túl kell lépni. Én a mobilommal fényképezem, így a képek nem csodásak, de azért igyekszem úgy készíteni a képeket, hogy a lényeg lehet?leg látszodjon. Én már készítettem citrusmix szörpöt, citromszörpöt, narancsos citromszörpöt, narancsszörpöt. Ha nem akarja valaki, hogy nagyon rostos legyen, akkor a cukor felolvadása után le lehet sz?rni. Kíváncsian várom a receptjeidet, biztos nagyon finomak! Üdvözlettel:Kinga

Holdfény722

Kedves Kinga! Én sajna az az ember vagyok,aki mindent képes a szívére venni,pedig mindig mondják,hogy nem szabad! Szerintem nem rosszak a képek!:) Ki fogom próbálni a narancs szörpöt,aztán megírom az eredményt!:) Ha ráveszem magam,hogy töltsek fel receptet,megosztom Veled!:) Most ennek örömére megyek,és f?zök valami finomat és gyorsat ebédre!:) Szép napot! Kamilla

Gonoszka1

Kedves Kamilla! Várom a véleményedet, én a citrusmixszörpöt szeretem a legjobban, csak az macerásabb, mert több dolgot kell beszerezni. Igen, nem szabad a szívedre venni, mert magadnak ártasz vele. Várom a receptjeidet, csak bátorság hozzá! Jó, és finom étel elkészítését kívánom a családod örömére. Üdvözlettel:Kinga

Holdfény722

Kedves Kinga! Mindenképpen megosztom Veled a véleményemet! Tudom,hogy nem szabad a szívemre venni sok dolgot,meg a más ember butaságát,de ez sajnos a munkahelyemen is megvan!:( Így szabadnapjaimon persze,hogy örömmel f?zök,kikapcsol,feltölt,és jó látni a családomat,ahogy jó étvággyal fogyasztják az eléjük tett ételeket! Próbálom összeszedni a bátorságomat,és feltenni 1-2 általam kreált étel receptjét,hátha valakinek elnyeri a tetszését!:) Üdvözlettel: Kamilla

Gonoszka1

Kedves Kamilla! Bátorság, és várom a receptjeidet! Ez is egy jó próbatétel, és biztos hogy pozitív véleményeket fogsz kapni! Üdvözlettel:Kinga

Holdfény722

Kedves Kinga! Jöv? hétt?l szabin vagyok,addigra megpróbálom összeszedni a bátorságomat!:) Aztán ha negatív kritikát kapok,majd úgy fogom fel,hogy mindenkinek nem tetszhet az én ízvilágom,nem vagyunk egyformák! Köszönöm a biztatást! Üdvözlettel: Kamilla

Gonoszka1

Kedves Kamilla! Nagyon szívesen! És így van, nem vagyunk egyformák, így az ízvilágunk is különbözik. A receptjeidet várva, kellemes napot kívánok:Kinga

Holdfény722

Kedves Kinga! Még szerencse,hogy nem vagyunk egyformák!:) Csak én tényleg úgy vagyok ezzel,ha valami nem ízlik,még nem biztos,hogy annak a hibája,aki feltette a receptet! De tényleg nagyon köszönöm a biztatást!:) Szép napot! Kamilla

Gonoszka1

Kedves Kamilla! Ebben is igazad van, ezért nem kell komolyan venni a negatív kritikákat. A pozitívnak meg örül az ember, hogy sikerült valakinek örömet szereznie a receptjével. És ez a lényege az egésznek. Üdvözlettel:Kinga

Holdfény722

Kedves Kinga! Ennek szellemében kezd összeállni a fejembe az a pár recept,amit majd megosztok az emberekkel!:) De ahogy nézem,sikerült jól elkanyarodnunk a hozzászólásoktól!:) Ami persze nem baj szerintem! Igazad van,nem fogom komolyan venni a negatív kritikát,az épít?t viszont megszívlelem! Kívánom,hogy még sok jó receptedet próbálhassam ki! Üdvözlettel:Kamilla

Gonoszka1

Kedves Kamilla! Igen, jó nagyot kanyarogtunk. Örülök, hogy kezdenek összeállni a receptek a fejedbe, és szeretnék én is sok finom receptet T?led! Jó sütést és f?zést kívánok! Üdvözlettel:Kinga

Holdfény722

Kedves Kinga! A f?zéssel készült ételek összeálltak lassan,lesz köztük saláta is,amit a családom imád! Mint említettem,a sütés terén vannak még kisebb hiányosságaim,amik persze nem komolyak,de gyakorlom szorgalmasan,hogy minél tökéletesebbek legyenek! Annyit elárulok,hogy nálunk a tészta saláta a nyer?!:) További szép napot kívánok!Kamilla

Gonoszka1

Kedves Kamilla! Szeretem a salátákat, így kiváncsian várom a receptet. A tésztát és a túrót is nagyon szeretem. A sütemények sütését is csak pár évvel ezel?tt kezdtem el igazából. Pedig az is egy kreatív tevékenység, f?leg ha a krémeket Te magad találod ki. Mondjuk nekem a diszítgetés nem megy nagyon. Valahogy türelmem sincs hozzá, mert számomra nagyon pepecs munka. De már találtunk ki egy kedves ismer?sömmel egy köleses sütit is. Nagyon finom! És csak beszélgettünk, formálgattuk, aztán elkészítettem. Izgalmas ahogy az ember fejben kitalál egy ételt, aztán még alakitgat rajta. Pár vátozáson átmegy mire a tányérra kerül. Egy szónak is száz a vége, hogy várom a receptedet a salátáról. Üdvözlettel:Kinga

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek