
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
196
Kalória
4.9g
Fehérje
38.8g
Szénhidrátok
3.1g
Zsír
129.6g
Víz
90g
Koleszterin
5.6g
Rost
15.1g
Cukor
- 3% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
125g egres55 kcal
-
15g cukor58 kcal
-
28g tojás35 kcal
-
21 kcal
-
8g finomliszt27 kcal
Összesen
196
kcal
- 3% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
500g egres220 kcal
-
60g cukor232 kcal
-
110g tojás138 kcal
-
86 kcal
-
30g finomliszt109 kcal
Összesen
785
kcal
- 3% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
69.2g egres30 kcal
-
8.3g cukor32 kcal
-
15.2g tojás19 kcal
-
3.1g vaníliás pudingpor12 kcal
-
4.2g finomliszt15 kcal
Összesen
108
kcal
- 3% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.9 g
Zsír
-
Összesen 3.1 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 90 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 203.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 46 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 90 mg
-
Nátrium 36 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 38.8 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 6 mg
Víz
-
Összesen 129.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 57 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 35 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 72 mg
-
Retinol - A vitamin: 39 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 123 micro
Összesen
196
kcal
- 3% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 19.7 g
Zsír
-
Összesen 12.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 360 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 812.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 44 mg
-
Kálcium 185 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 69 mg
-
Foszfor 362 mg
-
Nátrium 146 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 155 g
-
Cukor 60 mg
-
Élelmi rost 23 mg
Víz
-
Összesen 518.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 230 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 139 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 83 micro
-
Kolin: 288 mg
-
Retinol - A vitamin: 155 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 492 micro
Összesen
785
kcal
- 3% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.7 g
Zsír
-
Összesen 1.7 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 50 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 112.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 26 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 50 mg
-
Nátrium 20 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21.5 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 3 mg
Víz
-
Összesen 71.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 32 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 21 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 68 micro
Összesen
108
kcal
Elkészítés
- Megtisztítjuk az egrest, majd feltesszük főni a cukorral ésannyi vízzel, ami épphogy ellepi.
- A tojások sárgáját felverjük, hozzáadjuk a lisztet és besűrítjük vele az egrest.
- Elkészítjük a pudingot. A tojások fehérjéből pedig habot csinálunk.
- A felvert habot is az egreshez adjuk és óvatosan kevergetve pár percig még főzzük.
- Mikor levesszük a tűzről, hozzáadjuk a pudingot.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 15 perc
- Főzés ideje: 20 perc
Nagyon szeretem az egresszószt, így kitaláltam rá egy receptet. Melegen és hidegen egyaránt finom.