r
Nosalty Logó

Csupa csokis tartelette

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csupa csokis tartelette
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 950 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 3799 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 455 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    59.9 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    168 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    497.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    238 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93.1 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    40 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    381 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    373 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    95 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 950 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.2 g

Zsír

  • Összesen
    239.8 g
  • Telített zsírsav
    145 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    673 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1989 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    300 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    413 mg
  • Foszfor
    953 mg
  • Nátrium
    177 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    372.3 g
  • Cukor
    150 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    159.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1523 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    218 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1492 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    381 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    354 micro
Összesen 3799 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    28.7 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    238.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.6 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    182 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    179 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 455 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A torta alapanyagaiból gyúrjunk tésztát, majd tegyük minimum 1 órára a hűtőbe pihenni.
  2. Nyújtsuk ki a tésztát 3-4 mm-re, és 8-9 cm átmérőjű tortaformával szaggassuk ki.
  3. Ezeket szépen lapogassuk bele a formákba.
  4. 180 fokos előmelegített sütőben „vakon” süssük ki a tortákat: tegyünk sütőpapírt a torták belsejébe, és szórjunk rá babot vagy lencsét, így süssük 10 percig. Vegyük le a babot és a papírt, még 5 percig süssük a tortákat.
  5. A csokit törjük össze egy tálban, adjuk hozzá a vajat és a forró tejszínt. Addig keverjük, amíg sima krémet kapunk. A krémmel töltsük meg a tortákat, és hagyjuk állni kb 2 órát.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 272
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 26021
  • Feltöltés dátuma: 2009. október 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Isteni finom, krémes bűnbeesés. :) Aki szereti a tömény csokis süteményeket, annak nagyon ajánlom!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.