r
Nosalty Logó

Csokoládés-kókuszos álom Iluskától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Iluska
Csokoládés-kókuszos álom Iluskától
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 43% Zsír

A tésztához

A bevonáshoz

Összesen 983 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 43% Zsír

A tésztához

A bevonáshoz

Összesen 2948 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 43% Zsír

A tésztához

A bevonáshoz

Összesen 374 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 43% Zsír
  • 6% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    72.5 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    86 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    561.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    168 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    97 mg
  • Foszfor
    196 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.1 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    265 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    259 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 983 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 43% Zsír
  • 6% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    30.7 g

Zsír

  • Összesen
    217.6 g
  • Telített zsírsav
    152 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    258 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1683.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    503 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    291 mg
  • Foszfor
    587 mg
  • Nátrium
    248 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    228.4 g
  • Cukor
    159 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    794 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    777 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 2948 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 43% Zsír
  • 6% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    27.7 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    214.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.1 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    3.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 374 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A tésztához

A bevonáshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tejet felfőzzük a cukorral és a vajjal. Mikor elolvadt a vaj, belekeverjük a 2-3 kocka tejcsokit, majd a búzadarát és a kókuszt is.
  2. Alaposan összekeverjük, majd letakarjuk, hogy a búzadara megdagadjon. Hagyjuk kihűlni.
  3. Kissebb négyzet vagy téglalap formát alaposan kivajazunk.
  4. Beleterítjük a kihűlt masszát, felolvasztjuk a tortabevonót kevés olajjal (gőz fölött) az előírt módon, és ezt pedig a gríz tetejére simítjuk.
  5. Fagyasztóba tesszük 10 percre, majd a hűtőbe. Szeletelés után fogyasztható. Jó étvágyat!

A bevonáshoz

  1. Felolvasztjuk a tortabevonót kevés olajjal (gőz fölött) az előírt módon.
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 685
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 60061
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Én műanyag, négyzetes tálba terítettem, és senki ne mondja, hogy nem jön ki könnyen a formából, hiszen egyszerűen lehetett szeletelni. Viszont ez a fajta Bounty aljára nem tettem csokimázat. Csokoládésan is isteni íze lett! Külön kérésre elküldöm azt a fényképet, amiben egybe is le van fényképezve, így látható, milyen formában készítettem el...

Hozzávalók

A tésztához

A bevonáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.