r
Nosalty Logó

Csokipudingos kalács

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nikóka
Csokipudingos kalács
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Tésztához

Krémhez

Kenéshez

Összesen 569 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Tésztához

Krémhez

Kenéshez

Összesen 4555 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Tésztához

Krémhez

Kenéshez

Összesen 294 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    24.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    341.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.1 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    183 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    173 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 569 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89.8 g

Zsír

  • Összesen
    194.5 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    57 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2731.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    221 mg
  • Kálcium
    707 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    243 mg
  • Foszfor
    1072 mg
  • Nátrium
    461 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    608.8 g
  • Cukor
    170 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    216.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1461 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    33 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    144 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    402 micro
  • Kolin:
    508 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1384 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    915 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    828 micro
Összesen 4555 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    176.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    14 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 294 Kcal

Hozzávalók

Tésztához

Krémhez

Kenéshez

Elkészítés

Tésztához

  1. A tejet meglangyosítjuk. Az élesztőt kevés cukorral és egy kevés tejjel felfuttatjuk, majd hozzáöntjük a többi hozzávalóhoz, és jól kidolgozott tésztát készítünk.
  2. Elosztjuk 4 részre, majd meleg helyen kb. 1 órát kelesztjük.

Krémhez

  1. Közben elkészítjük a krémet. A pudingport a cukorral a tejben megfőzzük, majd még langyosan hozzákeverjük a margarint és a kakaóport.
  2. A tésztákat kinyújtjuk, és megkenjük mindet a krémmel. Feltekerjük, mint a roládot, és kettőt-kettőt összefonunk.
  3. Amíg a sütő melegszik, még 15-20 percig kelesztjük.

Kenéshez

  1. A fonatokat beletesszük egy papírral bélelt tepsibe. Megkenjük a felvert tojással. 170 fokon légkeveréses sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 35×40
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 53
  • Össznézettség: 30321
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 11.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Csokipudingos kalács
Nikóka 170 recept

Ezt a receptet még régebben kaptam, és most volt időm kipróbálni.

Hozzászólások

palice

Nagyon gusztusos es nagyon puhanak nez ki! Masnap is puha? koszike! :)

Nikóka

Nekem egy pici darab maradt a végéb?l másnapra,az nem volt puha ,de lehet hogy azért mert csak egy konyharuhával takartam le és a meleg konyhában volt!

Hozzávalók

Tésztához

Krémhez

Kenéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek