r
Nosalty Logó

Csokikrémes gabonagolyós süti

NS
Csokikrémes gabonagolyós süti
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

651
Kalória
9.1g
Fehérje
60.5g
Szénhidrát
42g
Zsír
51.3g
Víz
225g
Koleszterin
2.4g
Élelmi rost
37.9g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 651 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 2601 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 334 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    42 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    505.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    222 mg
  • Nátrium
    109 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    60.5 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    51.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    320 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    314 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    195 micro
Összesen 651 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.6 g

Zsír

  • Összesen
    167.8 g
  • Telített zsírsav
    99 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2021.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    396 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    195 mg
  • Foszfor
    888 mg
  • Nátrium
    437 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    242 g
  • Cukor
    152 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    205.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1279 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    142 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    475 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1258 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    263 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    779 micro
Összesen 2601 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    259.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    31.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    26.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    164 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    161 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 334 kcal

Elkészítés

  1. A cukrot a tojásokkal elkeverjük, hozzáadjuk a lisztet és a sütőport.
  2. Kivajazott, kilisztezett kisebb tepsibe (20x30) öntjük, és 180 fokon 15 perc alatt megsütjük.
  3. A csokit a vajjal felolvasztjuk, majd ha kicsit kihűlt, hozzákeverjük a tejszínből vert kemény habhoz.
  4. A tésztára kenjük a krémet, megszórjuk gabonagolyókkal, és hűtőbe tesszük 1-2 órára.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 15 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 20x30

Na ilyen gyorsan sem csináltam még soha ennyire finom sütit! A szeleteléssel kicsit bajban voltam, ahogy a képen is látszik, de nem ez az erősségem.:)

Nosalty stories

További receptek

Lávasüti

Ha gyorsan akartok villantós desszertet varázsolni az asztalra, akkor készítsétek el ezt a pofonegyszerű lávasütit. Ez a francia édesség ugyanis egyáltalán nem igényel komoly konyhai ...

Rosanics Petra

Epres krémes házilag

A házi krémes bonyolultnak tűnhet, pedig abszolút nem az: ha pedig már egyszer elsajátítottuk a technikáját, szinte bármilyen ízű habkönnyű krémet a leveles lapok közé tölthetünk. ...

Lakos Benedek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Top Receptek