Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csicseriborsós céklasaláta fetával

Csicseriborsós céklasaláta fetával
Csicseriborsós céklasaláta fetával
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű, gyors és finom saláta.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát és a fetát apró kockákra vágjuk, egy edénybe tesszük. Hozzáadjuk a csicseriborsót és a petrezselymet.
  2. Az olajat elkeverjük az ecettel, sóval, borssal és római köménnyel ízesítjük.
  3. A dresszinget a salátára öntjük, és óvatosan elkavarjuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 602
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1962 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csicserisaláta céklával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

383
cékla 250 g
csicseriborsó konzerv 200 g
feta sajt 100 g
petrezselyem 2 ek
olívaolaj 2 ek
fehér balzsamecet 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
római kömény 0 ízlés szerint