r
Nosalty Logó

Cseresznyés-pudingos pite

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Cseresznyés-pudingos pite
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
hidegkonyha
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 1974 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 7895 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 195 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.6 g

Zsír

  • Összesen
    75.6 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    291 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2220 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    722 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    789 mg
  • Nátrium
    509 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    277.1 g
  • Cukor
    84 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    353.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    653 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    242 mg
  • Retinol - A vitamin:
    617 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    421 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    542 micro
Összesen 1974 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    170.3 g

Zsír

  • Összesen
    302.2 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    109 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    61 g
  • Koleszterin
    1166 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8879.8 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    383 mg
  • Kálcium
    2888 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    379 mg
  • Foszfor
    3155 mg
  • Nátrium
    2034 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1108.3 g
  • Cukor
    337 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

VÍZ

  • Összesen
    1412.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2611 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    216 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    410 micro
  • Kolin:
    968 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2468 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1682 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2169 micro
Összesen 7895 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    219.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 195 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
  2. A pudingot a szokásos módon elkészítjük, csak a pudingporhoz keverünk még 3 ek. lisztet.
  3. A tésztát kétfelé vesszük, és tepsi nagyságúra nyújtjuk.
  4. Egyiket befektetjük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, megszórjuk zsemlemorzsával, és villával megszurkáljuk.
  5. A pudingot rákanalazzuk, elsimítjuk, megszórjuk magozott cseresznyével és vaníliás cukorral.
  6. Ráhelyezzük a másik lapot, azt is megszurkáljuk, és lekenjük egy felvert tojással.
  7. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 275
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 25
  • Össznézettség: 84785
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Cseresznyés-pudingos pite
Salamon Csilla 1202 recept

Nagyon finom puha marad a tésztája még 2 nap múlva is.:)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

Rájöttem, mi a nagymamák kelt tésztájának titka: Így lesz a...

Amikor én buktát sütök, az sosem lesz ugyanolyan, mint a nagymamámé – még akkor sem, ha végigtelefonáljuk az egész folyamatot. Miért lehet ez, és van-e remény azok számára, akik szeretnének ugyanolyan kelt tésztát készíteni, mint amit a dédijüknél, mamájuknál kóstoltak? Ezekre a kérdésekre kerestem a választ…azt azonban nem ígérem, hogy meg is találtam.

Lakos Benedek

További cikkek