Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cseresznyés nokedli Glaser konyhájából

Cseresznyés nokedli Glaser konyhájából
Cseresznyés nokedli Glaser konyhájából
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tojásos-tejszínhez keverhetünk 1-2 ek túrót, és ízesíthetjük egy kis vaníliás cukorral is. Langyosan dió-, vanília- vagy gyümölcsfagylalttal.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1.  nokedlit elkeverjük a leszűrt cseresznyével. Egy vajjal kikent tűzálló tálba öntjük.
  2. A tejszínt elkavarjuk a tojással, cukorral, és fahéjjal ízesítjük. A galuskára öntjük.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 60 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 474
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
alkalom: Anyák napja, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

édes sült nokedli cseresznyével, cseresznyés tejszínes nokedli, édes nokedli sülve

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Badu
Badu / Badu Thu, 2013-02-28 14:15

Általában meg van az a jó tulajdonságom, hogy elolvasok egy receptet és el tudom képzelni a végeredmény ízét, de ez kifogott rajtam! Elképzelni sem tudom a cseresznyét és a nokedlit együtt. Ezért is fogom kipróbálni :-)

722
tészta 150 g
cseresznyebefőtt 185 g
habtejszín 150 g
tojás 2 db
cukor 2 ek
fahéj 0 ízlés szerint
vaj 1 ek