Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Citromos parmezános grillezett édeskömény

Citromos parmezános grillezett édeskömény
Citromos parmezános grillezett édeskömény
16 perc / előkészület: 10 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Köretként vagy meleg salátaként egyaránt finom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az édesköményt megtisztítjuk, kb. 0,5 cm-es szeletekre vágjuk. A szeleteket megkenjük kevés olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk.
  2. Egy grill serpenyőt felforrósítunk, kevés olajjal kikenjük. Az édeskömény-szeleteket oldalanként 2-3 percig sütjük.
  3. A szeleteket elosztjuk két tányérra, meglocsoljuk a maradék olajjal és citromlével. Megszórjuk parmezánforgácsokkal, és melegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 786
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült édeskömény, sajtos sült zöldség citromosan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

179
édeskömény 2 közepes db
olívaolaj 2 ek
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
parmezán sajt 15 g