r
Nosalty Logó

Caprese - torta gluténmentes

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Cafika
Caprese - torta gluténmentes
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 480 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 2874 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 456 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    33.4 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    573.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    125 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    256 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.3 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    153 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 480 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    48.1 g

Zsír

  • Összesen
    200.7 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    613 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3442.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    748 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    571 mg
  • Foszfor
    1533 mg
  • Nátrium
    518 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    248.1 g
  • Cukor
    174 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    99.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    937 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    34 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    373 mg
  • Retinol - A vitamin:
    920 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    211 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    525 micro
Összesen 2874 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    32 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    548.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    244 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.5 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 456 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A konyhai robotgépben felaprítjuk a mandulát a darabokra tördelt csokival együtt.
  2. Egy tálba tesszük, hozzáadjuk a szitált krumpli keményítőt, a szitált sütőport és a szitált kakaóport.
  3. Egy másik tálban a vajat jól kikeverjük a szitált porcukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, mindig jól kikeverve.
  4. Előmelegítjük a sütőt 170 fokra.
  5. A cukros masszát hozzáadjuk a csokis-mandulás keverékhez, jól összedolgozzuk.
  6. A tojások fehérjét felverjük a cukorral, majd óvatosan hozzákeverjük a masszához.
  7. Egy 22 cm átmérőjű tortaformát kikenünk olvasztott vajjal, és krumpli keményítővel megszórjuk
  8. Mehet is a sütőbe, 45 percre (ez idő alatt nem nyitjuk ki a sütőt!!)
  9. Az idő leteltével szúrópróbát végzünk, ha nem ragad rá semmi, akkor jó.
  10. A tortát kivesszük a sütőből, a formában hagyjuk kihűlni, majd porcukrot szitálunk rá, szeleteljük, tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 22
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 9143
  • Feltöltés dátuma: 2011. január 06.

Ajánló

Nagyon finom, kínálhatunk mellé felvert, cukrozatlan tejszínhabot.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A recept egy olasz szakácskönyvből való. Nekem a torta picit laposabb lett, mert 24 cm-s átmérőjű formában sütöttem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...