Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bazsalikomos-sajtos paradicsomleves

Bazsalikomos-sajtos paradicsomleves
Bazsalikomos-sajtos paradicsomleves
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A legegyszerűbb, és egyben a kedvenc levesem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felhevített olajon megfuttatjuk a lisztet. Felöntjük paradicsomlével, paradicsomsűrítménnyel és annyi vízzel, hogy a fazék 3/4-ig legyen.
  2. Hozzáadjuk a fűszereket, a hagymát félbevágva.
  3. Kb. fél óráig forraljuk, amíg a hagyma megpuhul, és az ízek összeérnek. Az elfőtt vizet pótoljuk.
  4. Reszelt füstölt sajttal és pirítóssal kínáljuk.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 21 658
elküldve: 3
receptkönyvben: 135
elkészítve: 7/9
Facebookon megjelent: -

szakács

TataiEliz

Mióta szakács: 2012.05.21.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bazsalikomos paradicsomleves, fűszeres parileves, füstölt sajttal szórt paradicsomos leves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

259
paradicsomlé 10 dl
sűrített paradicsom 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
ételízesítő 1 ek
bazsalikom 1 marék
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csapott ek
füstölt sajt 15 dkg
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 2 csapott ek