r
Nosalty Logó

Barackos-csokis-kekszes sütés nélküli desszert

Bogyiséf
Barackos-csokis-kekszes sütés nélküli desszert
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

"Tészta"

Feltét

482
Kalória
9.9g
Fehérje
47.4g
Szénhidrát
29.3g
Zsír
53.7g
Víz
26.9g
Koleszterin
3.6g
Élelmi rost
19.4g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír

"Tészta"

Feltét

Összesen 482 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír

"Tészta"

Feltét

Összesen 1925 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír

"Tészta"

Feltét

Összesen 285 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    29.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    47.4 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    53.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    231 micro
  • β-crypt
    53 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 482 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    39.7 g

Zsír

  • Összesen
    117.2 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1332.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    232 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    172 mg
  • Foszfor
    388 mg
  • Nátrium
    523 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    189.8 g
  • Cukor
    78 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

Víz

  • Összesen
    214.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    421 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    122 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    924 micro
  • β-crypt
    213 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 1925 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    17.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    196.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    28 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    31.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    136 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 285 kcal

Elkészítés

"Tészta"

  1. Ledaráljuk a kekszet, majd a sütőformába tesszük.
  2. A vajat, tejet és mézet egy kis tábla öntjük, és addig melegítjük, míg folyós nem lesz minden összetevő. Ha kész, alaposan elkeverjük a folyadékot.
  3. Ráöntjük a folyadékot a kekszre, alaposan eldolgozzuk. Óvatosan adagoljuk hozzá, nem jó, ha túl folyós, ahogy az sem, ha valahol száraz marad. Akkor jó, ha gyurma állagú. Belenyomkodjuk a formába.

Feltét

  1. Ledaráljuk a diót, és egyenletesen elhintjük a kekszmassza tetején.
  2. A barackok felét egy kis lével összeturmixoljuk.
  3. Hozzáadjuk a zselatinfixet és a fahéjat, gyömbért, egyenletesen elkeverjük.
  4. Ráöntjük a diórétegre, a maradék barackot felszeleteljük, és a tetejére rakjuk.
  5. Hűtőben pár óráig hagyjuk dermedni.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p

Egyszerű, finom, hozzáadott cukor nélkül.

További receptek

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Hankusz Sára

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...