r
Nosalty Logó

Szárított paradicsommal töltött csirkecombfilé

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Leilakonyhája
Szárított paradicsommal töltött csirkecombfilé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1033 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 4131 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 252 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.8 g

Zsír

  • Összesen
    84.1 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    304 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1536.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    127 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    613 mg
  • Nátrium
    625 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    205.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    167 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    122 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    10328 micro
  • Lut-zea
    606 micro
Összesen 1033 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    223.3 g

Zsír

  • Összesen
    336.4 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    143 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    77 g
  • Koleszterin
    1215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6145.8 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    247 mg
  • Kálcium
    509 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    400 mg
  • Foszfor
    2451 mg
  • Nátrium
    2501 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.1 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    821.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    460 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    70 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    669 mg
  • Retinol - A vitamin:
    420 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    486 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    41312 micro
  • Lut-zea
    2425 micro
Összesen 4131 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    20.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    374.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2519 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 252 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombot lebőrözzük és kicsontozzuk, majd mindkét oldalát enyhén kiklopfoljuk ügyelve, hogy egyben maradjanak a filék. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
  2. A sajtot kis szeletekre vágjuk. Akkorák legyenek, hogy ne lógjon ki a húsból. Minden szeletre helyezünk egy darab szárított paradicsomot és egy szelet sajtot. Alufóliából vágunk 10 darab egyforma kis téglalapot, majd megkenjük olajjal. Akkorák legyenek a fóliák, amibe be tudjuk csomagolni a húsokat egyenként.
  3. A filéket óvatosan felgöngyöljük, majd baconnel körbetekerjük. A kész húsokat egyesével alufóliába csomagoljuk, mintha szaloncukor lenne. Grillrácsra sorakoztatjuk őket, és 180 fokra előmelegített sütőben sütjük.
  4. Kb. 35 perc eltelte után óvatosan kibontjuk a fóliából, áttesszük egy jénai tálba, és szép pirosra sütjük. Vigyázzunk, mert gyorsan ki tud száradni!
  5. Sütőben sült fokhagymás répával és burgonyapürével tálaltam.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 77
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 1385
  • Feltöltés dátuma: 2020. április 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Leilakonyhája 2 recept

Könnyű vacsorának tökéletes egy kis friss salátával, vagy sült zöldségekkel és burgonyapürével.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek