r
Nosalty Logó

Babapiskótás epertorta sütés nélkül

DuCsi
Babapiskótás epertorta sütés nélkül
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

eperréteg

puding

krém

összeállítás

533
Kalória
9.8g
Fehérje
67.5g
Szénhidrát
23.8g
Zsír
49.5g
Víz
27.8g
Koleszterin
1.9g
Élelmi rost
36g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 16% Zsír

eperréteg

puding

krém

összeállítás

Összesen 533 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 16% Zsír

eperréteg

puding

krém

összeállítás

Összesen 4273 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 16% Zsír

eperréteg

puding

krém

összeállítás

Összesen 228 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    208.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    23 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    67.5 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    49.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 533 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    78.6 g

Zsír

  • Összesen
    190.1 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1667.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    749 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    186 mg
  • Nátrium
    678 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    539.7 g
  • Cukor
    288 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

Víz

  • Összesen
    395.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    560 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    139 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    548 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    136 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 4273 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    89.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    10 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    28.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    21.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 228 kcal

Elkészítés

eperréteg

  1. Az epret a cukorral feltesszük főni. Mikor már megpuhult, robotgéppel pépesítjük, és felforraljuk. A vaníliás pudingport kikeverjük a vízzel, és ezzel sűrűsítjük be, főzzük addig, mint egy pudingot. Kihűtjük.

puding

  1. Ízlés szerint pudingot készítünk a tasakon leírtak szerint. (Én fél liter helyett 4 dl tejben szoktam ilyenkor csinálni, hogy a puding sűrűbb legyen.) Kihűtjük.

krém

  1. Habtejszínt kemény habbá verjük, a mascarponét kikeverjük a porcukorral, majd összekeverjük őket.

összeállítás

  1. A maradék deci tejbe mártjuk a babapiskótákat, és kirakjuk vele a tortaformát. Rétegezzük a krémeket. Piskóta-vaníliás puding-eperkrém-mascarponés krém, piskóta-vaníliás puding-eperkrém-mascarponés krém. Díszítésnek érdemes hagyni kicsit az eperkrémből. Hűtőben állni hagyjuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Főzés ideje: 5 p

Egyszerű alapkrémekből összeállított receptem.

További receptek

Legegyszerűbb epertorta

Három gyönyörűen rózsaszín réteg, végtelen mennyiségű eper, retró hangulat: az alábbi torta mindezeket nyújtja az őt elkészítőknek. Süssük meg az eperszezon csúcsán, amikor a ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek