Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszalt paradicsomos-csirkés spagetti

Aszalt paradicsomos-csirkés spagetti
Aszalt paradicsomos-csirkés spagetti
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik gyors kedvencünk. A tésztát a herbáriákban veszem, sokkal egészségesebb... de természetesen bármilyennel elkészíthető. Az aszalt paradicsomot én a győri vásárcsarnok melletti, magos-aszalványos bódéban szoktam beszerezni.
Az aszalt paradicsom édes, a ragu kicsit sós... mennyei!!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkét lepirítjuk, sózzuk, puhára pároljuk fedő alatt.
  2. Félidőben hozzáadjuk az aszalt paradicsomot.
  3. Amikor már majdnem kész, a felszeletelt gomba is hozzákerül.
  4. Közben a tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, de felfogunk egy kevés főzővizet.
  5. A tejföl kikeverjük egy kevés étkezési keményítővel, a ragura borítjuk.
  6. A főzővizet felhasználva krémes állagot érünk el.
  7. Tésztával összekeverjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 948
elküldve: 2
receptkönyvben: 46
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Egészségesanyuci

Mióta szakács: 2012.01.05.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

szárított paradicsomos spagetti csirkével, tönköly spagetti szárított paradicsommal és csirkehússal, csirkés tönköly spagetti aszalt paradicsommal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

480
csirkemell filé 50 dkg
szárított paradicsom 10 dkg
gomba 4 közepes db
spagetti tészta 25 dkg
tejföl 3 ek
étkezési keményítő 0.25 evőkanál
0 ízlés szerint