Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aranytej

Aranytej
Aranytej
7 perc / előkészület: 2 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy hagyományosan tehéntejjel készített, ajurvédikus ital. A kurkuma kiváló antioxidáns és gyulladáscsökkentő, antibakteriális tulajdonságokkal bír. Melengető napfényt hoz az esős őszi, hideg téli napokba ez a fűszeres nedű.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kis edényben - az édesítőszeren és az őrölt fahéjon kívül - egybe öntünk minden hozzávalót. Kevergetve felforraljuk. Ekkor kóstoljuk meg, és ízlés szerint édesítjük.
  2. Leszűrjük, és fahéjjal megszórva kínáljuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 225
össznézettség: 1 292
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ceglédi Manka

Mióta szakács: 2019.04.21.
29 recept

receptjellemzők

konyha: indiai
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
adag: 2 főre
kalória: magas
fogyókúra: paleolit fogyókúra
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tej másként

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

663
kókusztej 600 ml
fahéjrúd 1 db
kurkuma 1.5 teáskanál
gyömbér 2.5 cm
kókuszolaj 1 ek
bors 1 csipet
agávé szirup 1 evőkanál
fahéj 0 ízlés szerint