Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almapuffancs bortésztában

Almapuffancs bortésztában
Almapuffancs bortésztában
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha váratlan vendég érkezik, ez a könnyű desszert biztos siker.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojással, a cukorral, a liszttel, a borral palacsintatészta sűrűségű tésztát keverünk.
  2. Az almákat meghámozzuk, felszeleteljük, a magházat eltávolítjuk.
  3. A rumot összekeverjük a citromlével és a fahéjjal, majd az almára öntjük.
  4. Az almákat a tésztába mártjuk, és bő forró olajban aranybarnára sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 884
elküldve: 2
receptkönyvben: 58
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Hoprik ferencné

Mióta szakács: 2011.03.31.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült alma bundában, bundás alma

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

694
alma 4 nagy db
citromlé 1 citromból nyert
fahéj 1 csipet
rum 30 ml
tojás 2 db
cukor 3 dkg
finomliszt 10 dkg
teljes kiőrlésű liszt 2 dkg
fehérbor 0.5 dl
napraforgó olaj 2 dl