Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült banán bundában

Sült banán bundában
Sült banán bundában
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyerekeknek  kevertem be goffri tésztát és kísérletképpen csináltam ezt a sült banánt.  Nagyon finom lett, én is meglepődtem.Egy tészta, két desszert.

hozzávalók / 4 adag

A banán sütéséhez és tálalásához

A goffrihoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajat maximális fokozaton felmelegítjük.
  2. A banánokat keresztben és hosszában is félbe vágjuk.
  3. Alaposan meghempergetjük a goffri tésztában.
  4. Forró olajban, hirtelen megsütjük. (Lassan sütve a banán szétmálik!) Papírtörlőn az olajat leitatjuk róla.
  5. Még melegen porcukorral (lehet fahéjas is) meghintjük és azonnal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 52 212
elküldve: 8
receptkönyvben: 535
elkészítve: 15/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bundában sült banán, bundázott banán, banán goffri tésztában

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

521
banán 4 db
porcukor 1 ek
napraforgó olaj 1 dl
finomliszt 12.5 dkg
tej 2.5 dl
vaníliás cukor 0.5 csomag
margarin 2.5 dkg
tojás 1 db
sütőpor 2.5 g
citromlé 0.25 citromból nyert
citromhéj 0.25 citromból nyert
cukor 2.5 dkg