vízivás

Miért van jobb íze a hideg víznek?

Van-e üdítőbb, mint egy teli pohár jeges víz a forró nyári napokon? A forró vagy akár szobahőmérsékletű víz meg sem közelíti azt a frissítő és kellemes érzést. De mégis miért jobb a hideg víz íze, mint a más hőmérsékletűeké? Íme a tudományos válasz!

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...