videósorozat

Egy asztalnál főz és beszélget a 8 éves Ákoska és...

Amikor csak a kisgyermekekre jellemző őszinteség és közvetlenség találkozik egy leélt élet emlékeivel és tapasztalatával - az Egy asztalnál új részében a 8 éves mindenre rácsodálkozó Ákoska és a sokat megélt 80 éves Róbert beszélget főzésről, családról, szerelemről, tervekről és elmúlásról.

Nosalty

Ilyen, amikor a magas nő és az alacsony férfi egy...

Társadalmunkban elképesztő mértékű jelentőséget tulajdonítunk olyan testi külső jegyeknek, mint például a magasság. Néha olyannyira komolyan vesszük ezt, hogy nőként nem vagyunk hajlandóak alacsonyabb férfiakkal ismerkedni, esetleg férfiként tartunk attól, ha a párunk magasabb nálunk. De hogyan élik ezt meg azok, akik a „normális” magasságspektrumon kívül élik életüket? Az Egy asztalnál új videójában kiderül.

Nosalty

Ilyen, amikor a bevándorló és a nacionalista egy asztalhoz ülnek

Kevés olyan téma korbácsolta fel és osztotta meg jobban a magyar közvéleményt az utóbbi években, mint a bevándorlás kérdésköre. A migrációhoz való viszonyulás parázs vitákat szított baráti, családi körökben, mindezt ráadásul úgy, hogy a legtöbben sosem találkoztunk szemtől szembe a helyzettel, magyarán feltehetően nem volt alkalmunk személyesen elbeszélgetni egy hazáját elhagyni kényszerülő emberrel. Az Egy asztalnál sorozat új részében Józsefnek (aki saját bevallás szerint hithű nacionalista) lehetősége nyílik erre, kérdés, hogyan alakul a találkozás közte és Hassan között.

Nosalty

Ilyen, amikor a pornószínésznő és az ex-pornófüggő egy asztalhoz ülnek

Harmadik évadjával jelentkezik az Egy asztalnál videósorozat, és az őszi szezonban is hasonlóan meghökkentő, megmozgató és elgondolkoztató témákkal, emberekkel, beszélgetésekkel találkozhatunk majd. Ezt mutatja az erős indítás is: a legelső részben June, a pornószínésznő és Balázs, az ex-pornófüggő állnak a konyhapult mögé. De mit tudnak majd egymásnak mondani? A videóból kiderül.

Nosalty

Olyan szaftos lesz a tarjád, mint egy profi séfé –...

Mindig is szívesen kértél volna tanácsot egy profi séftől, de sosem volt rá lehetőséged? Most kinyitjuk a titkok kamráját, és beinvitálunk mindenkit – új gasztroarcunk, Árpi segítségével beavatunk titeket a főzés fortélyaiba. Árpi keni-vágja, és séftudását veled is szívesen megosztja, hogy az olyan egyszerű étkek, mint a tarja-krumplipüré is tökéletes, szinte éttermi szintre emelkedjenek. Velünk tartasz?

Nosalty

Hogyan tovább, Balaton? – Ez lehet az éttermek sorsa a...

Hiába volt két nagyon jó éve a Balatonnak, az idei nagy nyitás miatt a turisták ismét külföldön nyaralnak, a magyar éttermeket mindeközben a munkaerőhiány, az infláció és az energiaválság is fenyegeti. Mi lesz az éttermekkel a balatoni vendéglátósok szerint? A Nosalty Hogyan tovább? - című sorozatának új részében erről kérdeztük a szakmabelieket.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Egy logikus lépés, és búcsút inthetsz a gyümölcslégynek

A gyümölcslegyek bosszantó módon szállják meg a frissen vásárolt gyümölcsöket, leginkább a banánt. Egy tálba kirakva alig fél nap kell, és meg is kezdik a hadjáratukat, ellepve az addig gusztusosnak ható gyümölcsöket. Most adunk egy nagyon egyszerű tippet, mit kell tenned, hogy a bosszantó kis kártveőket távol tartsd a konyhádtól!

Balogh Lilla

További cikkek