Ilyen, amikor a pornószínésznő és az ex-pornófüggő egy asztalhoz ülnek

Harmadik évadjával jelentkezik az Egy asztalnál videósorozat, és az őszi szezonban is hasonlóan meghökkentő, megmozgató és elgondolkoztató témákkal, emberekkel, beszélgetésekkel találkozhatunk majd. Ezt mutatja az erős indítás is: a legelső részben June, a pornószínésznő és Balázs, az ex-pornófüggő állnak a konyhapult mögé. De mit tudnak majd egymásnak mondani? A videóból kiderül.

Hogyan és miért lesz valakiből pornószínész? Elfogadható ez az életstílus, vagy a társadalmi normák alapján mindenképpen elítélendő? Hogyan alakul ki a pornófüggőség, és mi köze mindehhez a szexuális felvilágosításnak, vagy éppen a hiányának? Többek között erről is beszélget June és Balázs a padlizsáncurry készítése közben az Egy asztalnál 3. évadának premieradásában.

Nézd meg az új évad első részét itt:

„Áh, én sosem néztem pornót” – gyakori mondás, a legtöbb esetben kevés igazságtartalommal. A valóságban ugyanis szinte mindenki találkozik ezzel a műfajjal, a kérdés csak az, hogy ki mennyire merül el benne.

A legtöbbször az első találkozás kiskamaszkorban történik, hiszen a rengeteg kérdésre valahol választ kell kapni, ha már a szexuális felvilágosítás a mai napig sok helyen tabu, nem létező vagy rendkívül hiányos – családokban és intézményi szinten egyaránt. Balázst is a kíváncsisága vezette, az ő esetében azonban ez komolyabb függésbe torkollott, amit sok időbe telt leküzdenie, és valahol a mai napig szégyenkezik miatta.

De mi a felelőssége ebben annak – ha van egyáltalán – , aki valamilyen formán alkotója a pornónak, vagy akár online nyújt szolgáltatást? És mennyire kell titkolni, tagadni azt, ha valakinek ez a szakmája? June saját bevallása szerint lusxuspornóban utazik, nyíltan beszél is erről, és azt gondolja, bizonyos szinten a munkájával segít másoknak. Azt azonban ő is elismeri, hogy a pornó nagyban növeli az irreális elvárások és tévképzetek kialakulását a szexhez kapcsolódóan, amit megfelelő környezet, kommunikáció és információcsere nélkül nehéz kezelni.

Ilyen, amikor a pornószínésznő és az ex-pornófüggő egy asztalhoz ülnek

Az Egy asztalnál új epizódjában ismét két nagyon különböző élet és világlátás találkozik, de hogy ez hogy alakul a főzés és vacsora közben, megtalálják-e a szereplők a közös hangot, vagy elbeszélnek egymás mellett, az kiderül, ha ide kattintasz.

A Nosalty médiapartnerként segített abban, hogy a beszélgetések mellett a közösen elkészített vacsorák is izgalmasak legyenek.

Kövesd az Egy asztalnál új évadát, illetve nézd meg a sorozat korábbi videóit is!

Címlapról ajánljuk

További cikkek