Sercegő ASMR ~ a Nosalty formabontó receptvideó-sorozata, amelyben a hangoké a főszerep

Elindítottuk friss és ropogós, hiánypótló és űrkitöltő ASMR-videósorozatunkat, a SERCEGŐT, amelyben úgy főzünk nektek, mint még soha. A hangsúlyt ugyanis meglepő módon most az étel mellett a konyhai hangokra, neszekre, zörejekre helyeztük át, hogy ne csak a szemeknek, hanem a füleknek is adjunk egy ingerületlöketet. Hallgasd az ételt, és libabőrözz!

Hogy mi is a SERCEGŐ?

Egy fül- és szemkényeztető audiovizuális élmény, amely a méltán trendi ASMR-videók mintájára a főzés közben keletkező hangokat, zörejeket helyezi előtérbe, miközben a háttérben lágy jazz szól, és végül csodás étel születik – sose volt még ennyire intim a főzés a konyhánkban. Dugd a füledbe a fülhallgatót, és hallgasd zavarba ejtően közelről, ahogy meghámozzuk a hagymát, felvágjuk a répát, eltörjük a brokkolit, ahogy pattog az olaj, és sercegnek az alapanyagok.

A zöldséges stir fry hozzávalói – recept itt!

A SERCEGŐ nem más, mint az agy, a szemek és a fülek gasztronómiai orgazmusa szex nélkül, mégis nagyon szexin.

...és mi az az ASMR?

Az ASMR mozaikszó az angol Autonomous Sensory Meridian Response szavak kezdőbetűiből áll, ami magyarul annyit jelent, hogy önkéntelen idegi-érzéki válasz - írja az asmrmagyar.hu.

Egy olyan tapasztalás, amely jóleső, bizsergető érzést vált ki a fejbőrtől kezdődően, lefelé haladva a nyak és a gerinc mentén – egyfajta eufória, amely a pozitív érzelmek és a bőrön jelentkező kellemes érzés kombinációja.

Az ASMR-videóknak néhány éve hatalmas követőtábora van a Youtube-on, ahol leggyakrabban a különféle hangok, sercegések, neszek, zörejek, a rágás, a suttogó beszédhang kerülnek fókuszba, de egy macska órákon át tartó dorombolása, az uborkán való csámcsogás vagy a sülő bacon is kiválthatja a várt hatást.

Első videónkban egy ázsiai 'stir fry' stílusú serpenyős zöldséges tésztát főztünk nektek, amelynek elkészítését eddig sosem látott módon követhetitek végig – tekintsetek rá úgy, mint egy rövidfilmre, amely egyszerre ébreszt fel minden érzékszervet!

Videó: Réthly Dávid és Simon Gábor / Nosalty

A videóban a Tábi Eszter Ceramics kerámiáiban tálaltunk.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


További izgalmas Nosalty-videókat itt találsz:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Segítünk megfejteni, mit jelentenek a kódok a tojások héján

Emelje fel a kezét, aki tudja, milyen információkat rejt a tojáson található betűkből és számokból álló jelölés! A jelölés első elemét, azt, hogy mélyalmos vagy például ketreces tojásról van-e szó, sokan ismerik, de most végigmegyünk az egész soron, hogy legközelebb tudatosabban szemlélhesse mindenki az abszolút fehérjeforrást.

Karsai Roni

További cikkek