Olyan szaftos lesz a tarjád, mint egy profi séfé – Új sorozatunkban Árpi keni-vágja, és veled is megosztja a tudományt!

Mindig is szívesen kértél volna tanácsot egy profi séftől, de sosem volt rá lehetőséged? Most kinyitjuk a titkok kamráját, és beinvitálunk mindenkit – új gasztroarcunk, Árpi segítségével beavatunk titeket a főzés fortélyaiba. Árpi keni-vágja, és séftudását veled is szívesen megosztja, hogy az olyan egyszerű étkek, mint a tarja-krumplipüré is tökéletes, szinte éttermi szintre emelkedjenek. Velünk tartasz?

Emlékeztek Pikács Árpira? Ő volt tavaly megrendezett tehetségkutatónk, a SHOWSZÓRÓ nyertese, aki a válogató és a döntő alatt is megmutatta nekünk, a szerkesztőségnek, és nektek, a közönségnek is, hogy bizony elég jól kiismeri magát a konyhában. Mi több, nemcsak kiismeri magát, de egyenesen keni-vágja a dolgokat. Ezt a tudását pedig mégsem hagyhattuk parlagon – így hát egy teljesen új videósorozatot hoztunk létre a séffel közösen. Árpi minden részben egyszerű, házias fogásokat készít majd el, természetesen kiegészítve őket saját tippjeivel és trükkjeivel, hogy azokat tökéletesen tudja elkészíteni mind a gyakorlott háziasszony, mind a feltörekvő hobbiszakács, mind a felvágni vágyó ifjú egyetemista.

Olyan szaftos lesz a tarjád, mint egy profi séfé

Árpi első videójában konfitált tarját készített, amit istenien krémes burgonyapürén tálalt pikáns, savanyított hagymaszeletekkel. Nézd meg, hogyan tette egyszerűen nagyszerűvé ezt a fogást:

Ugye nem is olyan bonyolult? Ha te is belefognál a tarja elkészítésébe, ITT megtalálod hozzá a receptet!

Árpi konfitált tarjájának receptjéért kattints a képre!

Kövesd figyelemmel Árpi munkásságát, mert még többször visszatér majd a Nosalty stúdiójába, további fantasztikus receptekkel és furfangos trükkökkel a tarsolyában. Csípd el új videóját a YouTube-on, egyéb izgalmas és hasznos gasztrotartalmakért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen valamint a TikTokon!

Címlapról ajánljuk

További cikkek