tea

Így tárold a teafüvet, hogy sokáig friss maradjon

A nagy hidegben előszeretettel készítünk otthon egy finom, forró teát, ami nemcsak hogy felmelegít, adott esetben kicsit élénkebbé tesz vagy éppen lenyugtat minket. Néhány egyszerű tárolási tippet mutatunk azért, hogy ne csak idén télen, de jövőre is ugyanolyan finom, ízletes és friss maradjon az a teafű, ami nem fogy el ebben a szezonban.

Masszi- Rigó Csilla

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

„Általában az egyszerű ételek híve vagyok, melyekhez a hozzávalókat a...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Júniusban Baloghné Kele Juditot ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, aki szép képeivel és újító receptjeivel gazdagítja az oldalunkat, Judit69 néven. Szia, Judit!

Nosalty

További cikkek