Egy csészényi énidő

A zimankós télben nincs is jobb, mint egy kicsit bekuckózni, és egy csésze forró teával átmelegedni. Szánj magadra egy kis időt, töltődj fel! Persze nem mindegy, hogy milyen alapanyagból és hogyan készíted el a teádat, hogy az valóban tökéletes élményt nyújtson.

Nálunk, az ALDI-ban, MR. PERKINS teáink között biztosan megtalálod kedvencedet, és új ízvilágokat is kipróbálhatsz.

A MR. PERKINS teák között biztosan megtalálod kedvencedet!

A tökéletes tea élménye

MR. PERKINS filteres teáink között a klasszikus fekete és zöldtea-változatok mellett aromatizált és prémium gyümölcsteák, különböző gyógynövényekből készült forrázatok, sőt, bio és wellnessteák is találhatóak. Elkészítésükhöz érdemes figyelembe venned, hogy a különféle filteres teák áztatási ideje a tealevelek fajtájától függően változó. A zöld teát 3 percig javasolt, míg a fekete teákat 3-5 percig szokás áztatni. A víz hőfoka is fontos. A filteres teákat általában lobogó vízzel öntik fel, de lehet 85-90 fokos vízzel is készíteni. Ha túl alacsony hőmérsékletű vizet használsz, a tea íze jellegtelenné válik. A leforrázott teát természetesen tovább is ízesítheted. Adhatsz hozzá cukrot, mézet, különféle szirupokat, illetve rummal, citrommal vagy egy kevés tejjel is kiegészítheted.

ALDI saját márkánk titka – a megfizethető minőség

Mi, az ALDI-nál büszkék vagyunk termékkínálatunkra, aminek mintegy 80%-a saját márkánk. Ezeket a kiváló minőségű, mégis kedvező árú termékeket csak számunkra készítik, és kizárólag nálunk kaphatóak. Ilyen a mi kedvelt saját márkánk, a MR. PERKINS is. Teázz velünk!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...