szendvics

Itt a Pupákok legújabb része –gyerekeket kértünk meg, készítsék el...

Biztosan mindannyian emlékszünk olyan sulis szendvicsre, amit hiába készítettek szeretettel szüleink, egyes nemkívánatos elemei a kukában végezték, vagy maga a szendvics lett az osztálybeli cserekereskedelem fizetőeszköze. Jogos hát a kérdés: mit látnának legszívesebben tízórais dobozukban a gyerekek? A választ a forrásnál kerestük, és megkértünk hat kisgyereket, hogy készítsenek nekik tetsző szendvicset tízóraira.

Hirdetés

Bárhol elhozzák a balatoni nyárérzést a Tihany új szendvicskrémei

Ha azt a szót halljuk, Tihany, valószínűleg eszünkbe jut a Balatonba nyúló gyönyörű félsziget és annak mesés települése, valamint a lágy és karakteres camembert. Nem véletlen ez, hiszen a Tihany márkájú sajtok évek óta magas minőséget képviselnek a boltokban, szeretjük őket hazavinni reggelire, ebédre, vacsorára. Most pedig egy újabb finomságot is leemelhetünk majd a polcokról: a légiesen könnyű, istenien gazdag Tihany Friss szendvicskrémeket, amelyekkel bárhol a Balaton partján érezhetjük magunkat.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

5 étel, ami negatív hatással van a libidóra

Azt szinte mindenki betéve fújja, hogy melyek azok az ételek, amelyek fokozzák a szexuális vágyat, azaz afrodiziákumként szolgálnak – klasszikusan ilyen például az osztriga, valamint a vörösbor is. Arról viszont már sokkal kevesebb szó esik, hogy mely ételek képesek rombolóan hatni a libidóra.

Nosalty

További cikkek