sűrítés

Így használj zabpelyhet sós ételekben is

Sokunk számára a mindennapok egyik alappillérje, a reggeli rutin része, sőt édességekben is gyakran használjuk – a zabpehely ugyanis az egyik legegészségesebb gabonaféleség, ami táplál, és rosttal lát el minket. Sós ételekben viszont kevésbé érvényesül, pedig ott is remek alapként használható.

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...